Единствената официална българска медия за мода - CODE FASHION постави

...
Единствената официална българска медия за мода - CODE FASHION постави
Коментари Харесай

Code Fashion Awards представиха първите си награди за мода в България

Единствената публична българска медия за мода - CODE FASHION сложи за първи път гала по връчване на фешън награди в България, въодушевена от диамантите и класическия черен цвят на събитието CODE FASHION AWARDS 2018.

Зала София гранд в столичния хотел Marinela Sofia, посрещна гостите на премиите на годината в атмосфера спираща дъха. Елегантност и внимателен искра - по този начин може да опишем в резюме вечерта.

Приглушената светлина и пленителният глас на изпълнителя Venzy, сложиха начало на вечерта с осъществяване на шлагера на The Weekend - Call out my name. Мис България 2006 - Славена Вътова, дружно с едни от най-известните топ модели в страната и носителки на купата Мис България - Ваня Пейчева Мис България 2000, Роси Иванова Мис България 2005, моделът и телевизионна водеща Гери Дончева, Елисавета Стоянова, която завоюва премията за Най-добър модел на годината жена и други.

Деси Зидарова,която от години не дефилира се появи особено поради мотива.

Ревюто бе решено в темaтичния черен цвят в унисон с дрескода Black & Diamonds.

Основателят и главен мотор на CODE FASHION - бизнесдамата Мария Бонева, бе поканена на сцената от двете млади и надарени водещи - Златина Иванова и Елица Стойчева.

Бонева персонално сервира и първите две специфични награди на вечерта - за Цялостен принос към българската фешън сцена и Цялостен принос към разпространение на българската хубост. Те бяха връчени на журналиста и фешън експерт - проф. Любомир Стойков и на първия уредник на състезанието Мис България - Ирина Папазова.

Други две специфични награди за Бранд подкрепящ българската фешън сцена отидоха при Елена Кристиано от Christian of Roma Group и Звезделин Протопопов от Pro Derma.

Българската хубост е известна по целия свят - топ моделът на всички времена и лице на Sofia Fashion Week 2018 fall/winter - Ивайла Бакалова, получи специфична премия за Посланик на българската мода и хубост по света. Тя благодари за признанието в прочувствено видео и с обич съобщи, че въображаемо е с всички присъстащи в залата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР