Един вечните фаворити на всеки голям футболен форум - Германия,

...
Един вечните фаворити на всеки голям футболен форум - Германия,
Коментари Харесай

Германия започва кампанията си в Катар с труден ребус срещу Япония

Един безконечните любимци на всеки огромен футболен конгрес - Германия, ще открие акцията си на Световното състезание в Катар в конфликт против Япония. Срещата сред двата отбора е от програмата на четвъртия ден на Мондиала, втора в програмата и ще се изиграе от 15:00 българско време. За бундестима това седемнайсто следващо присъединяване на най-големия футболен конгрес. 

Възпитаниците на Хазни Флик се показаха доста безапелационно в квалификациите, като записаха 9 победи и 1 загуба, означиха цели 36 попадения, а позволиха едвам четири. Това им дава огромни очаквания за положително показване, защото претърпяха провали на последните две огромни шампионати, където не съумяха да доближат до четвъртфиналите (Световното в Русия 2018 и Евро 2020). Именно преди четири години Мануел Нойер и компания бяха отстранени от другия огромен отбор в Азия - Южна Корея и в този момент сигурно ще потърсят реванш за тази загуба. Селекционерът на отбора няма да може да разчита в този дуел на получилия травма Льорой Сане, само че пък ще име опция да се осланя на ветерана Томас Мюлер, който може да поведе отбора с изключителния си опит на огромни конгреси и десетте си попадения на международни шампионати.
 Ханзи Флик приказва за задачите на Бундестима и разкри защо е отказал на Йоги Льов Ханзи Флик приказва за задачите на Бундестима и разкри защо е отказал на Йоги Льов
 Япония също се класира за седмо следващо Световно състезание, а “самураите ” позволиха едвам шест попадения и 18 квалификационни мача, като се оправиха с Австралия, с цел да си обезпечат непосредствено класиране за Катар. Това ще е един от конфликтите, които ще дефинират ориста на групата, като се има поради, че в нея е и друго от огромните европейски любимци - Испания, както и Коста Рика. Именно това е и една аргументите прекосяването за отбора от “страната на изгряващото слънце ” да наподобява много мъчно, още повече, че те се показаха неубедително и в единствената си контрола преди шампионата, когато изгубиха от Канада с гол в края.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР