Един цитат, споделен от певицата Сузанита, успя да скандализира. Ето

...
Един цитат, споделен от певицата Сузанита, успя да скандализира. Ето
Коментари Харесай

Изповед или нападка: Сузанита със скандални думи за бащата, Орхан Мурад коментира

Един откъс, споделен от певицата Сузанита, съумя да скандализира. Ето какво гласеше той:

" Бащи, не се тормозете, в случай че дъщерите ви порастват без вас. Те ще ви търсят. И ще ви намерят. Във всеки мъж, който не ги обича и си потегля. Защото припомня за ТАТИ "! "

Виж още: Фотошоп или... ъгъл на снимане? Симона Загорова разбуни духовете със фотография от плажа 

Тук е моментът да уточним, че Сузанита нерядко споделя скандални цитати, разнообразни мисли и като цяло знае по какъв начин да притегли медийното, а и освен, внимание. Тя и нееднократно е говорила за обществената роля, която има и маската, която поставя. Затова и постоянно би трябвало да одобряваме нейни цитати с известна доза подозрение дали става въпрос за споделяна от нея мисъл или по-скоро за нещо, което я е впечатлило.

Виж още: Секси рускиня и фитнес модел - това е новата жена до Лазар Ангелов 

Та въпросният откъс е стигнал и до бащата на Сузанита, фолк легендата Орхан Мурад, който пред " България през днешния ден " съобщи, че сред него и щерка му всичко е наред и даже живеят под един покрив. 

Виж още: Любовта ѝ отива: Златка Димитрова сподели новото си гадже 

" Предполагам, че просто го е прочела някъде и е решила да го показа. Не се отнася за мен. В доста положителни връзки съм както със Сузанита, по този начин и с Шенай и Александра ", разяснява той пред изданието. 

Орхан Мурад е безапелационен, че около развода му с Шенай са се изписали безапелационни небивалици. " В положителни връзки сме, тъкмо преди час пихме кафе с Шенай ", споделя още той.

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР