Един пишман крадец завинаги ще запомни нощта срещу 18 юли

...
Един пишман крадец завинаги ще запомни нощта срещу 18 юли
Коментари Харесай

Този крадец никога повече няма да посегне. Пипна кола и падна в капан

Един пишман апаш вечно ще запомни нощта против 18 юли 2023 година, когато реши да задигне кола. Влезе в нея и остана там, до момента в който пристигна полицията, с цел да го арестува.  

Автоапашът остана в капан поради куче. Собственикът на колата Петър Сталев чул към 01:30 кучето си, порода средноазиатска овчарка, което почнало настървено да лае. Излязъл на открито, с цел да ревизира какво се случва. Първоначално не открил нищо неправилно, до момента в който не видял, че в персоналния му автомобил, паркиран пред дома му, има човек. Той подал незабавно сигнал на тел. 112.
-->
Кучето надзирател, което респектира с растежа и килограмите си, се изправило на капака на автомобила и крадецът останал в капан до идването на полицията.

Пред притежателя, крадецът се оправдал, че се скрил в колата, с цел да се избави от група сирийци, които го подгонили с ножове. Отрекъл да е имал желание да краде и споделил, че колата била с отворена врата.

„ Като пристигна патрулката ще обясниш. Като дойдат и разтварям. Нямаш работа в моята кола в един часа през нощта “, споделил Сталев на мъжа в колата.

При стартирането на клиповете в интернет Петър Сталев получил доста известия от други пострадали от набезите на крадеца, само че защото кражбите били дребни, полицията нормално го задържала за малко и до съществено наказване не се стигало.

Петър Сталев се съмнява че и в този момент ще му се размине, защото действително до осъществяване на кражба не се е стигнало, с помощта на кучето надзирател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР