Един от водещите на По света и у нас -

...
Един от водещите на По света и у нас -
Коментари Харесай

Спас Кьосев се разделя с БНТ след 18 години |

Един от водещите на " По света и у нас " - Спас Кьосев - се разделя с Българска национална телевизия след 18 години на екран.

Водещият на централната емисия е избрал да продължи професионалния си път в друго занятие.

„ На 38 години съм. Половината ми живот мина в Българската национална телевизия! Обичам работата си, обичам Българска национална телевизия. Но животът е придвижване. След 18 години в телевизионната публицистика нуждая се от нова идея, провокации и хоризонти. Избрах да се посветя на това в България да има по-обективна и по-справедлива среда за триумф и предприемачество. Ставам част от екипа на Българската стартъп асоциация “, споделя журналистът.

Зрителите на Българска национална телевизия го познават като водещ на централна емисия вести „ По света и у нас “ и като създател и водещ на предаването „ Българска национална телевизия Такси “. Той се причислява към екипа на нюзрума през 2005 година и едвам на 21 години става най-младият водещ на централна емисия вести.

„ Спас Кьосев е извънреден експерт и сътрудник. Екипът ни се разделя с него с горест, само че почитаме решението му да продължи професионалния си път в друга посока. Пожелаваме му триумф “, споделя Мариела Драголова, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Българска национална телевизия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР