Един от вечните варианти за нов треньор в последните години

...
Един от вечните варианти за нов треньор в последните години
Коментари Харесай

Левски пак се сети за Грозни

Един от безконечните разновидности за нов треньор в последните години на „ Герена “ Вячеслав Грозни още веднъж е настоящ. „ Меридиан Мач “ твърди, че " сините " към този момент са осъществили контакт с украинския експерт, с цел да схванат какви са изискванията му. Те са желали да знаят дали той има предпочитание да поеме тима, какви биха били финансовите му искания, както и дали е податлив да работи с актуалната селекция. 

Какво е дал отговор самият Грозни не е ясно, само че е реалност, че през годините той много пъти бе спряган за нов треньор на „ Герена “. Веднъж той даже пристигна до София и в действителност бе близо да поеме Левски. Неведнъж и два пъти пък самият Грозни е споделял, че някой ден още веднъж ще води „ сините “, тъй че предпочитание надали му липсва.
 
Треньор на Левски обаче на този стадий продължава да бъде Николай Митов. Грозни пък не е единственият експерт, с който „ сините “ са разговаряли, тъй че подобен ход надалеч не е сигурен.
 
За последно Грозни води Динамо (Тбилиси). С предния му престой в Левски пък са свързани много позитивни страсти измежду почитателите на тима, защото по негово време тимът играеше отличен футбол. Раздор с играчите и Андрей Желязков обаче докара до освобождението му от „ Герена “.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР