Един от собствениците на ЦСКА-София Юлиян Инджов внесе повече ясното

...
Един от собствениците на ЦСКА-София Юлиян Инджов внесе повече ясното
Коментари Харесай

Инджов: Нека феновете да са спокойни - нов стадион ще има

Един от притежателите на ЦСКА-София Юлиян Инджов внесе повече ясното към новия стадион на " алените " след срещата с основния проектант на София Здравко Здравков.

" Нека почитателите да са спокойни - нов стадион ще има. Тепърва ще прецизираме от кое място ще влиза техниката, по кое време и по какъв начин ще ни пуснат, ще има специфичен режим и графици. Задачата няма да е елементарна. Да кажем, че към този момент ни демонстрират предпочитание да задвижим колелото ", изясни Инджов пред Българска национална телевизия.

" Главният проектант на София даде обещание да започва процедурата по реконструкцията и останалия ремонт на стадиона. Направихме една стратегия, по която ще работим ние и общината. Смятаме, че визата за планиране ще бъде издадена най-късно до края септември. Смятам, че ще се добутаме до това, което желаеме. Дано не са единствено предизборни обещания. В София не е елементарно да построиш гараж, камо ли да се направи реорганизация на стадион. Пречки могат да се появат доста и отвред ", сподели още Инджов. efbet Лига 8 кръг, неделя 1 септември  ЦСКА-София 17:45предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР