Един от най-впечатляващите елементи от шоуто за имитации Като две

...
Един от най-впечатляващите елементи от шоуто за имитации Като две
Коментари Харесай

Шокираща промяна: Яна Маринова показа какво се случва зад кулисите на Като две капки вода

Един от най-впечатляващите детайли от шоуто за фалшификати " Като две капки вода " е смяната във визиите на участниците за всяко едно осъществяване онлайн в неделя вечер. Сериозен принос за превъплъщенията има опитният екип от гримьори на предаването , които постоянно получават похвали и самопризнание от журито на " Капките ", изключително когато трансформацията е фрапантна.

Такъв беше казусът с последното осъществяване на актрисата Яна Маринова на сцената на шоуто. Тя имаше задачата да извърши рап парчето " Имам човек " на Ицо Хазарта, като за задачата беше напряко неузнаваема. Маринова оптимално се приближи до облика на Хазарта, дегизирана с маска и отличителните за рапъра облекла. Журито беше единомислещо, че това е било най-хубавото осъществяване на актрисата досега.
                             

Доволна от представянето си, Яна Маринова " подвигна завесата " на бекстейджа на " Капките ". Актрисата показа две къси клипчета в своя Instagram профил, от които се вижда какво се случва след края на всяко осъществявания онлайн. Работата за екипа и участниците продължава, защото трябва да бъдат отстранени доста грим, маски, подплънки и протези, които оказват помощ за построяването на облиците. 

Докато екипът на предаването премахва маската на Маринова, тя към момента не може да излезе от облик, рапирайки парчето на Хазарта. 

Двама индивида отстраняват маската от лицето на Маринова с помощта на четки, като процесът наподобява комплициран. От фрагментите излиза наяве какъв брой е мъчно от време на време за участниците да се движат свободно и да пеят на сцената с всички неща, които имат по себе си. 
                             

В последното предаване преди огромния край на единадесетия сезон на „ Като две капки вода “ до успеха за трети път се докосна Владо Михайлов. Актьорът и музикант плени сърцата на всички с двойния облик на Ед Шийрън и Андреа Бочели. 

Не пропускайте огромния край на " Като две капки вода "  в неделя от 20:00 по NOVA, когато четиримата финалисти избраха сами облиците си. Владо Михайлов ще бъде Васил Найденов, Тома избра да показа Дейвид Ковърдейл, Керана ще извърши песен от мюзикъла „ Котки “, а Дара Екимова ще се превъплъти в Паша Христова. Победител в сезон „ Неделя “ на „ Като две капки вода ” може да стане всеки един от тях, защото по правилник точките се нулират, а най-хубавият подражател ще дефинират само феновете.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР