Един от най-влиятелните хора в гейм индустрията днес – шефът

...
Един от най-влиятелните хора в гейм индустрията днес – шефът
Коментари Харесай

Шефът на PlayStation се оттегля от поста си през 2024

Един от най-влиятелните хора в гейм промишлеността през днешния ден – шефът на PlayStation Джим Райън – разгласи своето пенсиониране. Той има намерение да напусне компанията и се отдръпна от дейна професионална активност през март идната година. Райън прекарва в Sony 30 години от живота си.

„ Получих опцията да работя това, което обичам в една доста специфична компания, да си подпомагам със страхотни сътрудници и невероятни сътрудници. Но за мен е все по-трудно да пребивавам в Европа и да работя в Северна Америка. Отивам си с възприятието, че съм бил фаворизиран да работя върху артикули, които са оказали влияние на милиони по целия свят: PlayStation постоянно ще е част от живота ми и съм по-голям оптимист от по всяко време било преди по отношение на бъдещето на SIЕ “, написа Райън в прощалното си писмо.

Райън се отдръпва от поста си в края на март, като считано от първи април идната година, мястото му ще бъде заето краткотрайно от Хироки Тотоки, основен действен и основен финансов шеф на Sony. Очаква се той да работи в тясно съдействие с основният изпълнителен шеф на Sony Group Кеничиро Йошида в търсене на непрекъснато заемащ длъжността на изпълнителен шеф на PlayStation и SIE.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР