Един от най-важните аксесоари за повечето дами са правилните обици.

...
Един от най-важните аксесоари за повечето дами са правилните обици.
Коментари Харесай

Как да изберем обици според формата на лицето

Един от най-важните аксесоари за множеството дами са верните обици. Идеята на този аксесоар е както да бъде в звук с цялостната визия, по този начин и да изрази лиичния усет на дамата. Това, което множеството от нас обаче не помнят е, че другите типове обици подхождат на другите видове лица. Затова и през днешния ден ви даваме образец по какъв начин елементарно да ги съвместим по този начин, че хем да бъдем в крайник с модата и да задоволим усета си, по този начин и да изглеждаме добре, по отношение на формата на лицето си.

Обиците са едни от най-обичаните женски аксесоари, които приключват цялостната ни визия, предават от iwoman.bg. Сигурни сме, че имате ежедневни чифтове, такива за по-специални случаи, други пък със сантиментална стойност от мама или баба… А имате ли чифт, съгласуван с формата на лицето ви? В случай, че отговорът е „ не ”, ви предлагаме да разнообразите сбирката си с някой от следните разновидности, които подхождат най-добре на структурата на лицето.

1. Кръгло лице
Ако имате кръгла брадичка и лицето ви е най-широко към скулите, то значи заложете на капковидни или висящи обици, с цел да внесете баланс.

2. Овална лице
Ако челото ви е малко по-широко от брадичката и имате заоблена линия на челюстта, то значи сте от късметлийките с овално лице. Тези дами са адаптивни към съвсем всички типове обици, само че най-добре да залагат на такива със междинна дължина.

3. Квадратно лице
Квадратната форма се характеризира с много сходни по широчина чело и челюст и квадратна или плоска брадичка. Халките, капковидните и като цяло закръглени обеци са най-хубавият вид за вас, тъй като оказват помощ да балансирате ъглите на лицето си.

4. Издължено лице
Дамите с по-дълги лица биха могли да заложат на перли, диаманти и халки. Общо взето, всички модели, които не прибавят акцент към дължината на лицето.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР