Един от най-талантливите защитници в родния футбол Андреа Христов бе

...
Един от най-талантливите защитници в родния футбол Андреа Христов бе
Коментари Харесай

Анди Христов разкри защо с брат му Петко са си тръгнали от Левски, каза кога би играл за сини или червени

Един от най-талантливите бранители в родния футбол Андреа Христов бе посетител в токшоуто на Sportal.bg " От дузпа в тъч ", където отговаряше и на зрителски въпроси. Футболистът на Славия разкри за какво той и брат му Петко Христов, който към този момент е във Фиорентина, са си тръгнали от Левски.

" С брат ми бяхме в Левски, само че имахме проблеми с треньора и си тръгнахме. Не знам дали в този момент от " Герена " съжаляват за това. Какъв беше казусът ли? Наставник ни беше Божидар, който не ни пускаше в игра. Целият тим на Левски бе формиран от момчета от провинцията, а ние от София бяхме на пейката. Отидохме в Славия, където този проблем не съществуваше и започнахме да играем ", показа Анди пред Sportal.bg .

" Дали бих напуснал Славия в посока " Герена " или " Българска войска "? Не, на този стадий бих играл единствено в " Овча купе " и по-късно някъде в чужбина. Харесвам испанското и италианското състезание, почитател съм на Барселона и Ювентус. Когато одъртея, както се споделя, бих играл в Левски или в ЦСКА ", добави младият състезател на " белите ".

" През този сезон желая да успеем да влезем в първата шестица и да се класираме за финала в шампионата за Купата на България. Прогнозирам, че на финала ще играем против ЦСКА. Най-трудният нападател за запазване в Първа лига е Каранга ", сподели още Христов в " От дузпа в тъч ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР