Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв. Запознати

...
Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв. Запознати
Коментари Харесай

Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв, мистерия обвива смъртта му

Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв. Запознати настояват, че почналото следствие на управляващите за аргументите за кончината на 57-годишния Шоун Дейвис е обгърнато в тайнственост, защото нямат никакво пояснение за аргументите, довели до гибелта. По тялото на именития културист не са открити следи от принуждение.

 

Направеният на място медицински оглед също за момента не дава никакви насоки на проверяващите към какво да насочат почналото разследване. Все още се чакат цялостните резултати от аутопсията, защото първичните не дават никаква изясненост.

 

Шоун Дейвис е едно от най-големите имена в областта на бодибилдинга през 90-те години на ХХ век, когато си печели и прозвището Динозавъра.

 

През кариерата си на културист той е печелил купите Мистър Британия и мистър Европа, а през 1996 година победи в извънредно влиятелното съревнование Мистър Вселена.

 

След това приключва кариерата си поради проблеми с бъбреците. През 2006 година Дейвис се подлага на интервенция за трансплантация, която е извънредно сполучлива. В годините по-късно той няма никакви бъбречни проблеми и това е доказвано от медицинските прегледи. Здравословен проблем е една от версиите за гибелта на именития културист, само че за това се чакат цялостните резултати от аутопсията.

 

Преди 10 години името на Шоун Дейвис беше обвързвано с огромен скандал, който приключи със правосъдна присъда. Британецът и негов съучастник са задържани за трафик на неразрешени стимуланти на английска територия от Тайланд.

 

Двамата пласирали стероидите измежду хората, на които давали уроци по културизъм. Шоун Дейвис е наказан на 22 седмици затвор с две години изпитателен период, както и 200 часа общественополезен труд.

 

Инфо: Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР