Един от най-популярните сериали Black Mirror се завърна след четири

...
Един от най-популярните сериали Black Mirror се завърна след четири
Коментари Харесай

"Ужасен, но и завладяващ": Сериалът Black Mirror се завърна с нов сезон

Един от най-популярните сериали Black Mirror се завърна след четири години пауза. Първият епизод, чиято премиера беше на 15 юни по Netflix, провокира спорни реакции, пишат международните медии.

Във фокуса на епизода е жена на име Джоан, чийто персонален живот става обществено притежание. (Заради тези, които не са гледали серията, няма да издадем повече детайлности от сюжета й).

Но част от феновете, в която се излъчва сериалът.

Но не всички реакции са негативни. Британското издание дефинира първия епизод на сериала като " най-класическия за този сезон " и го назова " отлична част от каталога с оруелски фарсове на Black Mirror ".

Според новият сезон на сериала е " нехарактерен ", само че историята в първия епизод е " завладяваща ".

Шестият сезон на сериала ще има общо пет епизода. Black Mirror е една от най-успешните поредици, чийто първи сезон беше излъчен през 2011 година Това е антологичен сериал и всеки един от епизодите е независим и може да се гледа в случаен ред. Сериалът преглежда модерното общество и следствията от новите технологии, а действието се развива в антиутопично различно настояще или близкото бъдеще.

Създател на поредицата е Чарли Брукър, част от епизодите написа и продуцентът Анабел Джоунс. Сериалът стартира да се излъчва по английския канал Channel 4 през 2011 година, а от 2016 година всеки нов сезон излиза и в " Нетфликс ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР