Един от най-новите смартфони на световния технологичен бранд Xiaomi –

...
Един от най-новите смартфони на световния технологичен бранд Xiaomi –
Коментари Харесай

Елегантният смартфон Xiaomi 12 Lite вече е на българския пазар

Един от най-новите смарт телефони на международния софтуерен бранд Xiaomi – стилният Xiaomi 12 Lite към този момент се предлага и на нашия пазар. Моделът е с тънък и грациозен дизайн, има усъвършенствани функционалности и предлага извънредно преживяване за потребителите.

Нов блестящ външен тип с артистичен почерк

Новият дизайн с тънка плоска рамка обезпечава на смарт телефона семпли и изискани линии на корпуса. Дебелината 7,29 мм и тежестта от едвам 173 грама вършат Xiaomi 12 Lite съвършено прилягащ в ръката. На гърба на смарт телефона са ситуирани три задни камери с железни пръстени, които допълват изискания външен тип.

Унифицираната цветова скица на задния похлупак с непрозрачен пъстър градиент обезпечава първокласна и съвременна визия. Със стилна цветова палитра, изтънченият дизайн на Xiaomi 12 Lite се предлага в три цвята - Lite Green, Lite Pink и Black, които ще освежат типа на всеки и ще се трансфорат в най-хубавия фешън аксесоар, който ще пасне на ежедневните ви тоалети.

Неповторими професионални фрагменти, снимани от разнообразни ъгли

С вградената си тройната си камера, Xiaomi 12 Lite разполага със 108MP съществена камера с огромен HM2 датчик, 8MP ултраширокоъгълна камера и 2MP макро камера, която снима изображения с висока разграничителна дарба в елементи от всеки ъгъл. Предната камера е с 32MP и с 1/2.8`` огромен датчик с автоматизиран фокус за още по забележителни селфита. Режимите Eye tracking focus и Xiaomi Selfie Glow обезпечават по-добра изясненост и качество на портретните фрагменти. Благодарение на особено създадения логаритъм на Xiaomi, фотосите в портретен селфи режим с автоматизиран HDR основават изключителни съвременни резултати като ви дава опция да изглеждате прелестно, без значение дали сте в светла или затъмнена среда.

Xiaomi 12 Lite отваря напълно нови благоприятни условия за артистични импровизации с редица впечатляващи функционалности за изображения, с цел да наблегнете вашите изявления и видеоклипове в обществените мрежи. Такава е Magic cutout - професионален редактор, който автоматизирано разпознава и обрисува обекти за редактиране на изображения. Телефонът има също и Vlog режим с 19 шаблона за незабавно основаване на видеоблогове в разнообразни стилове и други вълнуващи функционалности като AI кино с един клик и набор от лесни за потребление кинематографични филтри.

Осемядрена мощ с 5G продуктивност и 67W турбо зареждане

Xiaomi 12 Lite е оборудван с мощния чипсет Snapdragon® 778G, с цел да обезпечи първостепенна 5G продуктивност. Изграден по 6nm развой, той максимизира 5G1, като в същото време поддържа баланс сред продуктивност и консумация на сила. В допълнение, Xiaomi 12 Lite употребява високоефективен графит и усилва потенциала на разпръскване на топлината спрямо предходното потомство, понижавайки температурата.

Благодарение на потенциала от 4300mAh, батерията на Xiaomi 12 Lite устоя дълги часове на потребление, като 67W турбо зареждане я презарежда до 100% единствено за 41 минути2. По този метод смарт телефонът ви ще е неизменимият асистент в всекидневието. За да удължи живота на батерията, интелигентният логаритъм за зареждане на Xiaomi - Xiaomi AdaptiveCharge, научава навиците на зареждане на потребителите, с цел да усъвършенства процеса.

Завладяващо всекидневно зрително и звуково преживяване

Xiaomi 12 Lite идва с 6,55-инчов AMOLED екран, защитен от Gorilla Glass 5. Смартфонът дава усъвършенствана периодичност на освежаване от 120Hz и 240Hz дискретизация при допиране за по-плавно действие, HDR10+ и Dolby Vision® за първокласно преживяване при гледане. Дисплеят TrueColor, кадърен да демонстрира 68 милиарда цвята, дава богати и точни цветове, когато разглеждате обичаното си снимково и видео наличие.

За да се грижи целодневено за здравето на потребителите, в това число с режими Sunlight 3.0, Reading 3.0 и True Display, Xiaomi 12 Lite понижава натоварването на очите и обезпечава по-голям комфорт при гледане.

Xiaomi 12 Lite разполага с двоен високоговорител и стерео конфигурация. Снабден с пространствената аудио технология от Dolby Atmos®, смарт телефонът обезпечава потапящо звуково преживяване. Също по този начин можете единствено с едно допиране до го отключите, с помощта на вградения датчик за отпечатъци.

Наличност на пазара

Xiaomi 12 Lite се предлага в три разновидността на паметта на следните целесъобразните крайноклиентски цени:

6GB+128GB – 849 лева

8GB+128GB - 899 лева

8GB+256GB - 999 лева

Смартфонът е разполагаем в партньорската мрежа на марката, както и в оторизирания магазин на Xiaomi в гр. София, Paradise Center, равнище 0 и в формалния онлайн магазин на марката на.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР