Един от най-конкурентните периоди в последно време. Така медийният анализатор

...
Един от най-конкурентните периоди в последно време. Така медийният анализатор
Коментари Харесай

"Един от най-конкурентните периоди": Филмите, които да гледате на кино през юли

Един от най-конкурентните интервали напоследък. " Така медийният анализатор от " Комсокър " Пол Дергарабедиан месец юли. Причината е, че през идващите седмици на огромен екран излизат три от най-очакваните и високобюдежтни кино лентата за годината. В основаването им са вложени милиони долари и изискват огромни продажби на билети, с цел да осъществят облага, а ще се конкурират в кината в границите на един месец. Ето кои са заглавията, които се чака да изпълнят киносалоните:

" Мисията невъзможна 7: Пълна отплата - част първа "

Един от най-очакваните филми с премиера през юли е " Мисията невъзможна 7: Пълна отплата - част първа ". Режисьор още веднъж е Кристофър Маккуори, който стои зад последните два кино лентата от поредицата - " Мисията невъзможна: Престъпна нация " (2015 г.) и " Мисията невъзможна: Разпад " (2018 г.). Това е седмият филм от поредицата, в който ще гледаме Том Круз в ролята на сътрудник Итън Хънт. Този път той ще би трябвало да избави света от смъртоносно оръжие, което попада в несъответствуващи ръце. Във кино лентата има и българска диря -.

 " Мисията невъзможна 7 ": Зад кулисите на една от най-впечатляващите каскади в киното

От всички блокбъстъри, които излизат през юли, този е с максимален бюджет - 290 млн. $. Всички филми от поредицата обаче до момента са осъществили доста високи доходи. " Мисията невъзможна: Разпад " от 2018 година беше изработен с бюджет 180 млн. $, а осъществя облага близо 800 млн.

Очакванията са, че " Мисията невъзможна 7: Пълна отплата - част първа " още веднъж ще предложи доста екшън и впечатляващи каскади. Филмът потегля по кината на 12 юли, а.

" Опенхаймер "

" Опенхаймер " е дълго чаканият нов филм на Кристофър Нолан, чиято премиера е на 21 юли. Продукцията е с бюджет 100 млн. $ и е акомодация на книгата " Американският Прометей: Триумфът и нещастието на Джей Робърт Опенхаймер " на Кай Бърд и Мартин Шервин. Книгата и филмът описват историята на американския физик Робърт Опенхаймер. Той е шеф на план " Манхатън ", в границите на който е основана атомната бомба. Сюжетът се концентрира както върху персоналния живот на Опенхаймер, по този начин и върху ролята му в " Манхатън " и връзките му с сътрудниците, политиците и военните.

 Килиън Мърфи в
© iMDb

Килиън Мърфи в " Опенхаймер "

В ролята на физика е Килиън Мърфи, прочут с участията си във филми като " Генезис ", " Батман първоначално ", " Черният рицар " и други " Опенхаймер " излиза три години след " Тенет " на Кристофър Нолан и е определян като едно от филмовите събития на годината. Трейлър на продукцията.

" Барби "

В същия ден, в който излиза " Опенхаймер ", ще се появи още един предстоящ и коментиран филм - " Барби ". Продукцията е с бюджет 100 млн. $. Базирана е на едноименната играчка, а в функциите на Барби и Кен ще гледаме Марго Роби и Райън Гослинг.

Интересът към кино лентата е доста огромен, защото това е първият игрален филм за Барби след няколко анимации. Интересът се ускорява и от дългото очакване за реализацията на този филм. Той беше разгласен още през 2009 година, а работата по него стартира през 2014 година През годините се смениха разнообразни сценаристи и режисьори, организираха се и голям брой кастинги. Чак през 2019 година беше доказано, че ролята на Барби ще бъде поверена на Марго Роби, а през 2021 година стана известно, че Грета Гъруиг е утвърдена за режисьор.

 Продукцията на кино лентата Продукцията на кино лентата " Барби " е съдействала за международен дефицит на розова багра

Към конкуренцията сред тези три кино лентата се прибавя и " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " , който излезе в края на юни и занапред се чака да осъществя доход. Според критиците и притежателите на киносалони всички тези високобюджетни ленти са доста разнообразни и предвиждат, че всеки филм ще откри своята аудитория. Въпреки това упованията са въпреки всичко точно " Барби " да има най-високи доходи, защото най-вероятно ще бъде гледан от доста деца. Вижте.

 Марго Роби в
© iMDb

Марго Роби в " Барби "

" Привидения в къщата "

Сред юлските министър председатели, които не се чака да оглавят боксофисите, само че също са осъществени с огромен бюджет (157,8 млн. долара), е " Привидения в къщата ". Филмът е продукция на " Дисни " и е въодушевен от едноименната известна атракция в " Дисниленд ". Лентата споделя за самотната майка Габи и 9-годишният ѝ наследник Травис, които се местят в голямо имение в Ню Орлеанс. Купуват го на изненадващо налична цена и доста скоро схващат, че къщата е населявана от духове.

Филмовите критици не чакат лентата да оглави боксофисите, макар че в нея вземат участие артисти като Джейми Лий Къртис, Джаред Лето, Дани де Вито и Уинона Райдър. Филмът има по-ранна версия от 2003 година, която е със заглавие " Привидения в замъка " и с присъединяване на Еди Мърфи. Филмът тогава завоюва 182,3 млн. $ в международен мащаб при бюджет 90 млн. $.

Премиерата на " Привидения в къщата " е на 28 юли, можете.

" Коварен проект: Червената врата "

За зрителското внимание през юли ще се бори и лентата " Коварен проект: Червената врата ". Това е петият извънреден трилър от поредицата " Коварен проект ". Във кино лентата героите ще се изправят пред най-мрачните си фамилни секрети от предишното. Режисьор на продукцията е Патрик Уилсън, който ще се изяви и като артист. Освен него във кино лентата ще вземат участие още Андрю Астор, Тай Симпкинс и Роуз Бърни.

Този филм е изработен със относително дребен бюджет на фона на изброените дотук - 10 млн. $, само че упованията са той да завоюва доста повече. Предишните четири кино лентата се радваха на голям интерес. С общ бюджет 25 млн. $ те осъществиха доходи над 500 млн. $.

Премиерата на " Коварен проект: Червената врата " е на 7 юли, а.

 Опера, балет, рок и доста джаз: кои фестивали да не пропуснете през лято 2023 Опера, балет, рок и доста джаз: кои фестивали да не пропуснете през лято 2023
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР