Един от най-харизматичните китаристи и композитори, започнали пътя си от

...
Един от най-харизматичните китаристи и композитори, започнали пътя си от
Коментари Харесай

Влатко Стефановски създава музика от сърцето си и с нея лекува душата

Един от най-харизматичните китаристи и композитори, почнали пътя си от балканската музикална сцена – Влатко Стефановски – за следващ път гостува у нас. Поводът е One Love Tour 2018 – взаимен план сред България и Македония, основан в името на любовта към музиката, която има силата да сплотява и да събаря граници.

Влатко Стефановски показа, пред микрофона на БНР, за концертите, включени в тази самодейност, за граденето на мостове и за  пътуването във всички измерения:

" Аз се усещам жител на света макар, че съм роден в Скопие. Инициативата да сближим България и Македония усещам, като моя персонална идея и изцяло поддържам плана. Ние градим мостове на съгласие и това е концепцията за по-добър живот и свят. Не би трябвало да си търсим недостатъци и да се предизвикваме. Трябва с нашата работа, посредством изкуството, да даваме добър образец и задачата да ни е любовта по сред ни. Човек, когато чете, добива различен светоглед, а когато пътува, му падат предрасъдъците. Музиката на огромните композитори обикаля целия свят. Когато едно произведение е доста положително, то става международно известно. Точно за това, музикантите са най-големите посланици. Не инцидентно и аз се занимавам с музика. В нея има магия. Тя излиза от сърцето ми и е лекарство за душата. Щастлив и горделив съм, да бъда дипломат на One Love Tour. В гр. Русе на 8 септември, гостите на фестивала ще чуят от мен, от всичко, което съм основал и ще се забавляваме доста. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР