Един от най-големите промоутъри в света на бокса Франк Уорън

...
Един от най-големите промоутъри в света на бокса Франк Уорън
Коментари Харесай

Топ промоутър разкри желания списък от грандиозни битки за 2018-та

Един от най-големите промоутъри в света на бокса Франк Уорън разгласи своя солиден лист с грандиозни срещи, които желае да завърши през 2018-та година, а някои от тях са в действителност дълго чакани.

Започвайки от междинна категория, Уорън добави дуел в тежка категория, една среща в лека категория и една в категория перо.

Говорейки пред известно американско предаване, Уорън се е насочил към изключителни дуели, включващи боксьори като Били Джо Сондърс, Тайсън Фюри, Васил Ломаченко и спечелилия от срещата межди Лий Селби и Джош Уорингтън.

"Бих желал да направя среща сред Били Джо Сондърс и спечелилият от дуела сред Головкин и Канело. Също по този начин желая и среща сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, това би било една страхотна английска борба ", съобщи Уорън.

Що се отнася до един от най-проспериращите бойци на Уорън, Тери Фланаган, промоутърът съобщи: "Тери желае да се бие с Ломаченко, който съгласно мен е най-хубавият боксьор на сцената сега. Той в действителност желае да се бие с него, само че преди този момент Тери би трябвало да завоюва купата на WBO против Морис Хукър на 14-ти април, което е една извънредно сложна задача ".

"След това имаме спечелилия от дуела сред Джош Уорингтън и Лий Слеби, който желая да изправя против Карл Фрамптън, в случай че той обаче се оправи с Нонито Донайре. Това са доста положителни срещи, за които ще създадем всичко допустимо, с цел да се случат ", приключи Уорън.

Реално видяно, обаче, Тайсън Фюри към момента не е дал времева рамка за своето завръщане, макар че е свалил много килограми напоследък и към този момент наподобява подготвен за деяние. Сондърс пък първо би трябвало да се оправи с Мартин Мъри, а в същата вечер е и дуелът на Тери Фланаган, до момента в който картинката в категория перо ще стане малко по-ясна през идващите няколко месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР