Един от най-големите критици на Корнелия Нинова, настоящият министър на

...
Един от най-големите критици на Корнелия Нинова, настоящият министър на
Коментари Харесай

Крум Зарков побесня, зашлеви Нинова: Отказът й да даде оставка е абсолютен гьонсуратлък!

Един от най-големите критици на Корнелия Нинова, актуалният министър на правораздаването Крум Зарков, атакува водача на Българска социалистическа партия и непосредствено я упрекна за позорния резултат на изборите в неделя.

Социалистите понесоха най-тежкото си изборно поражение, откакто за тях гласоподаваха по-малко от 10%. Въпреки това обаче през вчерашния ден Нинова изрично отхвърли да подаде оставката си.

„ Тъжно ми е. Защото най-голямата, най-важна партия в България, която би трябвало да пази най огромната част от обществото ни, е пета политическа мощ. Това е място, което не дава отговор на нейната задача. Място, което нейните членове не заслужават. Как си изяснявам този резултат? Обясних го още месец април предходната година. Когато влязохме в тежка серпантина от загуби, партията трябваше да покаже, че осъзнава какво се случва и да предприеме дейности.

Тя (Нинова – б.р.) отхвърли да го направи април, отхвърли да го направи лятото, отхвърли да го направи ноември. Виждам, че в този момент се готви още веднъж да откаже да го направи… Поисках тази оставка, когато бях трети. Какво да ви кажа, когато сме пети? “, попита Риторично Зарков в ефира на бТВ.

„ Предложих опция дружно с доста хора към мен. Тя бе отхвърлена без даже да се даде късмет да се организира спор. Ако се даде късмет на българските социалисти, които са доста повече от тези, които гласоподаваха в този момент, да се провеждат, да вдигнат взор, да видят вероятността, резултатите бързо ще дойдат. Без никакво подозрения тематиката за лявото, за социално-отговорното, е основна тематика за стабилността на българската политическа система като цяло и за живота на над две трети от българите, които се подписват против много скромни приходи. Не може тези въпроси да се вземат решение с Демонстрация на безспорен гьонсуратлък – имам поради, това което се случва през вчерашния ден и позициите на управлението на Българска социалистическа партия “, добави Зарков, визирайки отхвърли на Нинова да се отдръпна като ръководител на партията.

Според него в Българска социалистическа партия има доста способни хора, които да заменят сегашния водач Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР