Един от най-добрите волейболисти на Марек Юнион-Ивкони отново облече екипа

...
Един от най-добрите волейболисти на Марек Юнион-Ивкони отново облече екипа
Коментари Харесай

Бивша звезда на Марек облече отново екипа на дупничани

Един от най-хубавите волейболисти на Марек Юнион-Ивкони още веднъж облече екипа на клуба. Македонският разпределител Гьорги Гьоргиев, който стана 4 пъти подред първенец с дупничани театралничи с екипа, който получи като подарък от някогашния си клуб. Гьоргиев прави възторг в Турция с с отбора на Малие Пиянго и след броени дни ще се изправи против Монтана на 1/4-финалите на третия по мощ европейски шампионат за Купата на кандидатите (Challenge cup).

" Гьорги постоянно споделяше, че Марек би трябвало да е номер 1 в България и по тази причина му изпратихме този номер по дупничанин, който бе на мача от евротурнирите преди седмица с негово присъединяване ", прецизираха от клуба.

Не закъсня и реакцията на 24-годишният плеймейкър, който е един от дребното играчи разрешил си да откаже оферта на " Тренто " в мощните им години. Към Гьорги не липсват от в този момент предложения от водещите клубове в Турция, Полша и Италия, само че бъдещето му ще стане ясно през лятото.



" Следя Марек постоянно и подкрепям връзка с момчетата. Тази година тимът е млад, само че и ние преди да станем 4 пъти първенци бяхме по този начин. Състезателите имат качества и гений, само че най-важното е, че получават опция да играят и натрупат опит. Първата година в Дупница станахме 6-и, а аз бях на 16 години, само че по-късно видяхте, че бяхме номер 1 в България. Обявяваха ни за некадърни, за слабаци, но вижте какви кариери направиха и Димата Бахов и Тодор Вълчев. Задължително момчетата би трябвало сами да се развиват с самостоятелни спомагателни тренировки, с цел да създадат хубави прехвърляния в чужбина. Без труд и тренировки, няма по какъв начин да стане. Мястото на Марек е първото и съм уверен, че до две години още веднъж ще бъде там-на върха ", съобщи пред zadupnitsa.com македонският национал.

" Пожелавам триумф в плейофите на тима и моето обръщение към тях е единствено едно: Трудете се, тренирайте, играйте със сърце на игрището, само че на първо място си повярвайте, че можете ", заключи любимецът на дупнишките почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР