Един от най-добрите и опитни футболисти в Апоел (Беер Шева)

...
Един от най-добрите и опитни футболисти в Апоел (Беер Шева)
Коментари Харесай

Лидерите на Апоел под въпрос за домакинството на Лудогорец

Един от най-хубавите и опитни футболисти в Апоел (Беер Шева) Бен Сахар пропуща мачовете с Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, защото има контузия в коляното. За наслада на 27-годишния нападател обаче до интервенция на коляното няма да се стигне.

Сахар се прибра в израелското състезание и подписа с Апоел (Беер Шева) след интервали в Челси, Еспаньол, Херта (Берлин) и холандския Вилем II.

Новото попълнение от Чехия - нападателят Томаш Пекхарт, който преди ден се причисли към тима от АЕК (Атина), към момента не се знае дали ще бъде включен в групата за сряда или ще се разчита на него за реванша предпочитано. Пекхарт има 12 гола в 32 мача предходната година в гръцкото състезание, а в този момент се обвърза за пет години.

Също по този начин проблеми има с друго ново попълнение - испанският нападател Исаак Куенка от Гранада, който е контузен, както и с Елианив Барда, който е под въпрос. При Куенка рехабилитацията продължава, само че надали ще бъде подготвен и за двата мача.

 Ангел Петричев: Шансовете против Апоел са 50:50, благодаря на министър Кралев
Ангел Петричев: Шансовете против Апоел са 50:50, благодаря на министър Кралев

" Съперникът има опит в Европа, ние също "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР