Един от най-добрите футболисти на Лудогорец Бърнард Текпетей даде интервю

...
Един от най-добрите футболисти на Лудогорец Бърнард Текпетей даде интервю
Коментари Харесай

Текпетей: Фен съм на Ман Юнайтед

Един от най-хубавите футболисти на Лудогорец Бърнард Текпетей даде изявление пред „ Joy Sports “. Крилото на „ орлите “ приказва за собствен произлязъл трансфер, какъвто към този момент желае.

„ Лудогорец се пробва да направи всичко, с цел да бъда благополучен и да остана, а аз се пробвам да бъда толерантен, тъй като имам доста страни. Не са мои решенията. Ще забележим какво ще се случи през идващите четири месеца или през идващия трансферен прозорец, сигурно желая ново предизвикателство “, съобщи Тейпетей.

„ Искам да играя в Англия или някое от най-хубавите пет шампионати, даже да се върна в Германия (б.р. – Текпетей игра в Шалке 04). Като дребен бях почитател на Манчестър Юнайтед, само че това не значи, че в случай че се обади клуб като Арсенал или Тотнъм, няма да отида “, добави ганайското крило.

„ Започнах да поддържам Юнайтед, когато Нани играеше там, тъй като научих доста от него. Гледах метода, по който играеше, скоростта му и по какъв начин използа и двата си крайници. Гледах клипове с негови отигравания и по този начин се усъвършенствах “, приключи Текпетей.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР