Един от най-добрите експерти в социалните медии у нас, Иво

...
Един от най-добрите експерти в социалните медии у нас, Иво
Коментари Харесай

100 представители на бизнеса ще са част от първото обучение за BrandFormance у нас

Един от най-хубавите специалисти в обществените медии у нас, Иво Илиев, е подготвил ново образование към представителите на бизнеса – „ BrandFormance в обществените медии “, което ще се организира в София на 21 март 2019 година Подробности ще откриете в формалната страница на образованието: www.presenthink.com/brandformance.php.

„ Съвременните компании имат интерес да участват на допустимо повече места, където са техните клиенти. Днес това включва интензивности и инвестиция допълнително от 2 обществени медии. Поддържането на фейсбук страница и ръководството на фейсбук реклами се трансфораха в специалности на цялостен работен ден. От предходната година в такива специалности се трансфораха и услугите по поддръжка на бизнес профили в Инстаграм и YouTube с новите му благоприятни условия. Това разнообразие от канали основава два проблема за предприемачите – къде по-напред да влагат и по какъв начин съответно да участват. Основната цел на образованието е да им дадем задоволително доста хрумвания в отговор на тези въпроси “ – показа лекторът Иво Илиев.

Иво има близо 17 години интернационален опит в цифровия маркетинг и реклама. Спряган е като един от най-сериозните експерти в региона на обществените медии. Има дълголетен лекторски опит и е провел десетки корпоративни образования. Работил е по цифровия маркетинг на интернационалните марки като Raiffeisenbank, NIVEA, Coca-Cola, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, TEVA и доста други.

В началото на 2019г. Иво Илиев беше измежду първите сертифицирани специалисти в интернационалната стратегия на Фейсбук за маркетинг консултанти, минал сполучливо изпитите за фейсбук performance и branding реклама и instagram реклама. За доста от неговите сътрудници и представителите на бизнеса у нас, господин Илиев е прочут с неговия маркетинг блог www.ivosiliev.com и от плана му за образования www.presenthink.com, част от който е идното бизнес събитие.

„ Днес има богато многообразие на branding благоприятни условия в обществените медии – influencer маркетинг, employee и employer брандинг, personal брандинг и прочие, които включват в нашата връзка и показване водачи на мнение, клиенти, чиновници, мениджъри и други В рамките на един през целия ден ще поговорим за съответни хрумвания по какъв начин този брандинг да поддържа нашите performance маркетинг и реклами. “ – споделя за идното образование господин Илиев.

Като практик, сблъсквал се с разнообразни проблеми в своята специалност, Иво Илиев е забелязал, че в последните години бизнесът влага значително безредно в модерния influencer маркетинг. „ В един миг се позволява грешката да се мисли в какво да влагаме една сума – в реклама в обществените медии, или в хонорар на водач на мнение. Често решението е някъде по средата. Масово бизнесите виждат благоприятни условия да се разпространяват посредством известните персони и не помнят, че най-силните водачи на мнение са техните клиенти. В това блуждаене се пропущат благоприятни условия и точно това е една от тематиките на идното образование в София. Ще разбираем по какъв начин някои благоприятни условия се трансформират в мощни конкурентни преимущества за една компания и оказват помощ на клиентите да я изберат пред останалите. “ – конкретизира Илиев и добави – „ Отдавна Фейсбук, YouTube, Instagram и LinkedIn не са просто да пуснеш няколко поста и да повярваш, че присъстваш там. Смятам, че бизнесът има потребност да получава образования по цифров маркетинг, които да му оказват помощ да реши в какво да си влага парите, да получи убеденост и хрумвания за изпробване. Затова тук няма да се концентрираме над това да обясняваме на хората по кое време да си пускат статусите и какви размери да са картинките им – ще се съсредоточим над модерните тактики, подходи и практики. “

Половината от общо 100 места в идното образование са доказани. Ако сте притежател или управител в компания – можете да извършите регистрацията си на адрес www.presenthink.com/brandformance.php с код за отстъпка offnewsbg за 20% понижение за наши читатели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР