Един от най-добрите български ММА бойци Георги Валентинов се раздели

...
Един от най-добрите български ММА бойци Георги Валентинов се раздели
Коментари Харесай

Георги Валентинов за Благой Георгиев: Благодарен съм на този смешник и палячо, че ме отърва от онова нещо

Един от най-хубавите български ММА бойци Георги Валентинов се раздели със Златка Райкова. 25-годишният старозагорец се сгоди за нея напролет. Двамата възнамеряваха да основат семейство. Непосредствено след сантименталното предложение влюбените отидоха да купонясват в столично заведение. Към тях се присламчи футболистът Благой Георгиев, който ги поздрави за смелото решение. Няколко месеца по-късно Валентинов и Златка скъсаха. Плеймейтката се хвана с футболиста.

Валентинов се готви за своята последваща борба. Той ще се качи на кръга против бразилеца Гилерме Кадена Мартинс на 1 декември в зала " Асикс Арена " (бившата " Фестивална " ). Георги (18 победи, 4 с нокаут, 2 със събмишън и 5 загуби) описа за своя иден мач и показа откровените си усеща към Златка и Благой пред в. " България Днес ".

Георги, цяла България следи " ВИП брат " с изявите на Благой и Златка. Вие гледате ли шоуто?

- Не, само че всеки го интересува пикантното. Обаждат ми се хора. Информират ме какво се случва. Благодарен съм на Господ и на този палячо и клоун Благой, че ме отърва от това нещо. Ще подвигна прием или ще върша курбан всяка година на датата, когато предложих годеж на Златка, за това, че съм се отървал.

Доста сте краен, откакто цъфтяхте от обич към Златка. Кога разбрахте, че тя не е за вас?

- След 5-годишна връзка тя ме съобщи по този противен метод. През цялото време е била вълк в овча кожа. До този извод стигнах след случката. Няма по какъв начин да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкоз дълго време до нея. Принципно се разделихме обикновено. Това е самата истина.

С Благо бяхте другари. Тренирахте дружно. Смятате ли, че съзнателно се е сближил с вас, с цел да ви открадне Златка?

- Всичко е допустимо. Нямам визия. Никога не ми е бил другар. Просто влезе в нашата компания инцидентно. За мен и двамата са потънали кораби. Най-голямото наказване за тях ще бъде да ги направя очевидци на моите триумфи. Нищо повече.

 Снимка 389865
Източник:

Как и за какво се разделихте със Златка?

- Доста са аргументите. Аз го взех решението. Дори я поздравявах постоянно досега, когато разбрах, че има връзки с този човек. Много хора ми писаха и се обадиха, с цел да ме поздравят, че съм се отървал от нея. Когато първоначално се хванахме със Златка, получих предизвестия. Тя действително почисти своето минало около мен. Приеха я по различен метод в обществото. Като жена, направила смяна в живота си. Оказа се, че всичко е спектакъл. Сега демонстрира същинския си облик. Както и Благой. И двамата имат построен подправен облик пред обществото. Затова във " ВИП брат " цяла България ще види какъв брой костват и какво съставляват.

Засичали ли сте се с Благой след тези събития?

- Не съм срещал нито един от двамата. Нито сме се чували.

Имате ли обеца на ухото след връзката със Златка за вида жена, с която да градите бъдеще?

- Разбира се! Излязох с огромен опит от тази връзка. Когато се хванах с нея, бях на 20 години. Не мога да скрия, че много неща научих от Златка. Разбрах, че би трябвало да минат години, с цел да схванеш какво съставлява един човек. Следващото момиче, което ще бъде до мен, въобще няма да е от тези среди.

Завръщате се на кръга след 9 месеца пауза. Ще се биете на огромна галавечер в някогашната зала " Фестивална ". Разкажете повече за шоуто.

- От много години не е правено сходно събитие. Ще има четири професионални кикбоксови мача по правилника на К-1 и четири ММА дуела. Планираме и две подгряващи срещи преди тях. Общо 10 мача. Едни от най-хубавите български бойци ще излязат. Това са кикбоксьорите Атанас Божилов, Християн Корунчев, Даниел Илиев и Антон Петров. Съперниците им са чужденци. Дани Илиев ще се бие с втория в английската класация Джордън Смит. ММА състезателите ще бъдат още Мариян Димитров, Владислав Кънчев и Радослав Карашев.

 Снимка 236470
Източник:

За последно се бихте в края на февруари. Не ви ли се отрази дългата пауза?

- Бойната верига, в която имам мачове - ACB, претърпя известни проблеми с организацията, само че от следващата година всичко ще бъде наред. Имам още един мач по контракт с тях. Разрешиха ми да се удрям в България. Видяха, че от много време нямам среща. Не съм спирал да упражнявам. От 2 месеца се сготвям по два пъти дневно. Основни спаринг сътрудници са ми Никола Дипчиков, Дани Илиев, Антон Петров и Радо Карашев. Помагаме си взаимно. Засега нямам травми и на 1 декември ще се завърна.

Ще се изпълни ли залата?

- След реконструкцията оборудването с ВИП масите ще събере към 3000 индивида. Има огромен интерес към този момент. Билетите стартират от 20 лева, а ВИП масите до кръга ще бъдат 1000 лева за 8 индивида. С Дани сме добър тандем. Като уредници успяхме да съберем най-хубавите бойци на едно място.

Не ви ли пречи фактът, че по едно и също време сте главният войник на шоуто и уредник?

- Идва ми малко допълнително. Ако беше елементарно, всеки щеше да го прави. Надявам се най-после нашият труд да бъде заплатен с победи на всички момчета. Най-важното е почитателите да бъдат удовлетворени. Замисляме това да се трансформира в мощна верига и да организираме още сходни събития.

Ще поканите ли Благо и Златка да ви гледат на 1 декември?

- Те самите в никакъв случай няма да дойдат, тъй като нямат тази героизъм и храброст.

Ще набиете ли Благо, в случай че го срещнете на улицата?

- Какво да го удрям? Господ ще ги пребие. То се вижда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР