Един от най-чакани броеве на известното списание Vanity Fair е

...
Един от най-чакани броеве на известното списание Vanity Fair е
Коментари Харесай

Списание сложи допълнителни крайници на Рийз Уидърспуун и Опра Уимфри

Един от най-чакани броеве на известното списание Vanity Fair е този, който излиза преди връчването на премиите Оскар. Той е отдаден на холивудските звезди и по традиция фотосесията се прави от Ани Лейбовиц, като в нея вземат участие едни от най-актуалните и съумели артисти и актриси.

Тазгодишния брой обаче, се открои с един много смешен гаф, видян от потребителите на обществените мрежи.

За корицата на новия брой бе определена фотография с редица холивудски звезди, като някои от тях, за изненада на почитателите, се оказаха с по три ръце и три крайници.



Сред звездите като Опра Уинфри, Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Джесика Частейн, Том Ханкс, Робърт де Ниро, Гал Гадот, Харисън Форд, Клеър Фой и други, трябваше да участва и Джеймс Франко, само че след това е бил цифрово заличен от фрагмента, поради секс абсурда, който се завъртя и към неговата персона след премиите "Златен глобус ".

Vanity Fair's latest cover revealed @RWitherspoon have a secret third leg. In a different image, which has now been removed from Vanity Fair's website, @Oprah appears to have a third hand. https://t.co/hHmRKQtL3B | @BBCWorld pic.twitter.com/rbhUejqyQH
— ADIB HIDAYAT (@AdibHidayat) January 27, 2018
Не е ясно дали това е повода за двете груби неточности след явната графична обработка на изображението, само че може да става въпрос и за недовиждане от страна на екипа на списанието.

Актрисата Рийз Уидърспуун и телевизионната водеща Опра Уинфри се снабдиха с спомагателни крака. Уидърспуун получи трети крайник, а Уинфри — трета ръка.





Изданието се извини в Twitter за "грешката ", позволена про Уимфри и даде обещание, че ще я поправя онлайн. Що се отнася за актрисата от "Големите дребни неистини ", списанието твърди, че третият й крайник в действителност е част от роклята й.



Рийз Уидърспуун и Опра Уинфри се пошегуваха с объркването в Twitter.

Актрисата написа: "Надявам се към момента да ме приемате за това коя съм аз в действителност ", на което водещата отговори: "Приемам третия ти крайник. Както знам, че ти приемаш третата ми ръка ".


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР