Един от най-богатите българи Стефан Шарлопов две години живял с

...
Един от най-богатите българи Стефан Шарлопов две години живял с
Коментари Харесай

Стефан Шарлопов две години живял на прага на смъртта

Един от най-богатите българи Стефан Шарлопов две години живял с мисълта, че всеки ден може да му е финален , разбра HotArena .

Месеци преди да издъхне лекари открили, че сърцето му е доста зле. Той обаче не споделил неприятните прогнози на медиците със брачната половинка си Боряна, с цел да не я тревожи. Знаел, че в случай че тя е наясно с диагнозата му, ще го накара да понижи темпото на работа, с цел да укрепи здравето си.

И по този начин, неглижирайки казуса, създателят на империята Шарлопов груп издъхна на 4 против 5 януари предходната година . Часове преди гибелта си той изпратил оракулски СМС на половинката си. 

" Получих го в 10 сутринта. Беше като че ли като за прощаване... " Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прелестно жълто пиленце и си основана да носиш обич на хората. Бъди себе си, бъди щастлива! ", връща се към съдбовния ден Шарлопова.

Предната вечер Стефан се оплакал от високо кръвно. Споделил, че го боли глава, само че взел хапче и когато налягането му се нормализирало, съпрузите се успокоили и си легнали. " Имахме табиет да се гушкаме заран. " Казах му " Стефче, Стефче ", сложих глава на рамото му и усетих студенината, която в никакъв случай няма да не помни... Едва събрах сили, обадих се на водача, не помня по какъв начин станах и направих закуска на децата. Той беше целият ми свят ", връща се към страшната заран вдовицата.

След гибелта на Шарлопов тя и най-голямата му щерка Ева поеха фамилния бизнес. Боряна не крие, че е имала опция да го продаде, само че е отказала, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР