Един от любимците на сектор Г Ивайло Петрова гостува в

...
Един от любимците на сектор Г Ивайло Петрова гостува в
Коментари Харесай

Пифа се насочва към спортната психология

Един от любимците на бранш " Г " Ивайло Петрова гостува в подкаста на Sportal.bg . Бившият вратар, който завоюва шампионската купа с " алените " през 2008 година, показа, че се е насочил към спортната логика на психиката.

" Карам курсове при най-хубавия състезателен психолог в Европа. Бил е дълги години на работа в Милан, работил е с Карло Анчелоти. Не е инцидентно, че от новия сезон в НБА задължават всички тимове да разполагат с най-малко един състезателен психолог. В Милан да вземем за пример работят трима такива, в Реал Мадрид - двама. У нас тази позиция към този момент се подценява, а всичко е 20% гений и 80% логика на психиката ", сподели Пифа. 

Според него тримата най-хубави български вратари сега са Пламен Андреев, Светослав Вуцов и Иван Дюлгеров. Иначе за номер 1 у нас Петров уточни Густаво Бусато.

Очаквайте скоро подкаста с присъединяване на Ивайло Петров - Пифа!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР