Един от лидерите в националния отбор на България Тодор Неделев

...
Един от лидерите в националния отбор на България Тодор Неделев
Коментари Харесай

Тошко Неделев се жени за горещата Анита


Един от водачите в националния тим на България Тодор Неделев стяга женитба. Той и половинката му Анита Терзийска към този момент приказват по тематиката и вършат предварителни изследвания за организацията към празненството. Това са споделили те пред другари, а този слух все по-упорито върви из Пловдив.

По всяка възможност събитието ще се случи следващата година в Града под тепетата след края на футболното състезание. През лятото се чака и ограниченията към пандемията от COVID-19 да бъдат по-смекчени. На този стадий няма нищо публично, само че Тошко и Ани не крият любовта си един към различен и са признавали, че желаят да са дружно вечно.

Само преди няколко дни двамата отпразнуваха своята пета годишнина, откогато се двойка. Роденият в град Белозем гений е безапелационен, че е срещнал любовта на живота си. През февруари той ще навърши 29 години и към този момент желае да сътвори свое семейство и да има наследници. Сексапилната пловдивчанка до него е на 26 година След като Тошко вкара два страхотни гола за България при успеха с 2:1 над Северна Ирландия в международната подготовка във вторник, неговата изгора незабавно му изпрати сърчице и разгласява неговата фотография в профила си в инстаграм.

 Хубавицата дава обещание да е постоянно до Неделев

Хубавицата дава обещание да е постоянно до Неделев

Анита е доста добре одобрявана в фамилията на футболиста и е първа другарка с майката на Неделев - Елена. Свекървата ужасно доста е харесала своята бъдеща снаха и от дълго време напира за женитба и внуци. В обществените мрежи двете разясняват фотосите си и си изпращат любезности. Майката на Тошко работи в магазинче покрай стадион " Христо Ботев " в Пловдив. Тя сигурно е най-голямата фенка на сина си и не пропуща мач на " жълто-черните ". Елена е от футболен жанр. Баща й и брат й са гонели топката. Мъжът й Любчо също е състезател.

" Може би от там е наследил гения си ", споделя майката за Тодор.

Анита доста обича Неделев да я води по морски почивки през паузите в шампионата. Това нормално се случва по коледните празници, както и през юни след края на сезона. Хубавицата постоянно предизвика със страхотни бански, които демонстрират изваяното й тяло. Двойката обича да отскача до плажовете в прилежаща Гърция. Иначе за Терзийска не се знае доста и Неделев избира да я пази от общественото пространство.

 Талантът вкара два гола на Северна Ирландия

Талантът вкара два гола на Северна Ирландия

" Казват, че противоположностите се притеглят... Никога не съм вярвала в това досега, в който те срещнах. Минали сме през значително сложни моменти, хорски приказки и интриги, само че това не ни бутна, в противен случай, направи ни още по-сплотени. Гордея се, че имам подобен човек до себе си, същински и с толкоз чисто сърце. Знаеш, че постоянно ще съм до теб където и да си ", излива душата си към Тошко хубавицата преди време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР