Един от двамата изпълнителни директори на ЦСКА - Стоян Орманджиев,

...
Един от двамата изпълнителни директори на ЦСКА - Стоян Орманджиев,
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев ще има по-голяма власт в управлението на ЦСКА

Един от двамата изпълнителни шефове на ЦСКА - Стоян Орманджиев, ще има доста по-голяма власт след радикалните промени в клуба, написа " Тема спорт ".

Във вторник бе обявено, че след близо 9-годишно ръководство фамилия Ганчеви е трансферирала своите акции на фондацията " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука " и се отдръпва от ръководството на клуба. Орманджиев стартира работа в Борисовата градина точно при идването на новия мажоритарен притежател през февруари предходната година.
 ЦСКА: Не водим договаряния с Бербатов и Пенев
ЦСКА: Не водим договаряния с Бербатов и Пенев

" Червените " отхвърлиха появилите се напоследък информации

Докато семейство Ганчеви ръководеше процесите, обаче неговите функционалности бяха съвсем напълно представителни. Сега това ще се промени и думата му ще се чува много по-силно в клуба. Според осведомени е допустимо Орманджиев да получи и по-висока роля в ръководството, като това ще стане ясно на конференцията във вторник, на която той ще застане пред медиите дружно с другия изпълнителен шеф Филип Филипов.

Стоян Орманджиев е трето потомство управленец в клуба. Неговият дядо Стоян написа първата страница от алената европейска легитимация, като през сезон 1966/67 извежда отбора до исторически полуфинали за КЕШ с Интер Милано. Баща му Стефан Орманджиев пък е ръководител на Народно събрание на ЦСКА в интервала 2002-2006 година, когато бяха извоювани 2 трофеи, купа, суперкупа на България, в Европа бяха победени Ливърпул и Леверкузен, а тимът за първи път в историята влезе в груповата фаза на интернационалните шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР