Един от Антонио Конте, Роберто Манчини и Луиджи Ди Биаджо

...
Един от Антонио Конте, Роберто Манчини и Луиджи Ди Биаджо
Коментари Харесай

Конте, Манчини и Ди Биаджо са тримата кандидати за треньор на Италия


Един от Антонио Конте, Роберто Манчини и Луиджи Ди Биаджо ще бъде назначен за селекционер на националния тим на Италия, разгласи вицекомисионерът на Италианската футболна федерация Алесандро Костакурта.

Скуадра Адзура е без непрекъснат треньор, откакто Джанпиеро Вентура бе уволнен след грандиозния неуспех в квалификациите за Световното състезание в Русия. Четирикратните международни първенци краткотрайно са водени от треньора на младежите Луиджи Ди Биаджо, който има шансове да бъде назначен за непрекъснато. "Планираме да назначим нов селекционер през юни. Конте, Манчини Ди Биаджо. Това са имената, няма да е някой друг", разяснява Костакурта, който е нагърбен със задачата да избере нов треньор на Италия. "Не съм казвал, че избирам Конте, а просто, че той към този момент е работил с националния тим и има нужните характерности. В момента не разполагаме с изключителни футболисти и по тази причина ни би трябвало доста добър треньор. Тримата, които загатнах, са положителни треньори", добави Костакурта.

Ди Биаджо ще има късмет да се потвърди през март, когато ще води Италия в контролните срещи с Аржентина и Англия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР