Един човек е убит и трима са ранени в резултат

...
Един човек е убит и трима са ранени в резултат
Коментари Харесай

Един убит и трима ранени след стрелба в московска фабрика



Един човек е погубен и трима са ранени вследствие на пукотевица във фабрика " Маншевик " на улица " Иловайская " в Москва, оповестява ТАСС.

" Един човек е жертва на пукотевица, други три бяха ранени ", разяснява източник от полицията. Според предварителните данни стрелбата във фабриката е стартирана от някогашния ѝ притежател.

Правоохранителните органи оповестяват, че територията на захарната фабрика е отцепена след пукотевица и съгласно друга предварителна информация може да има заложници. " Територията на постройката на улица " Иловайская " е затворена, а в постройката може да има заложници ", добавя източникът.

Подразделения на СОБР (Специален отряд за бързо реагиране) и ОМОН (мобилен отряд с изключително предназначение) са изпратени на мястото. Ръководителят на полицията в Москва Олег Баранов също е дошъл на мястото.

" Ръководството на Столичната полиция дойде на мястото на взетите заложници " , добява още източникът на силите за рискови обстановки.

Полицейски чиновници не могат да влязат на територията на завода и да открият връзка със стрелящия някогашен притежател. Няма никакви претенции от него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР