Един човек беше обвинен в подпомагане на незаконно влизане в

...
Един човек беше обвинен в подпомагане на незаконно влизане в
Коментари Харесай

Един обвинен във връзка с инцидент в Нюхейвън, където шестима бяха откарани в болница, след като бяха открити в камион

Един човек беше упрекнат в подкрепяне на нелегално влизане в Обединеното кралство, откакто мигранти бяха открити в задната част на камион на фериботното пристанище Нюхейвън в Източен Съсекс в петък, заяви Министерството на вътрешните работи.

Шест души бяха откарани в болница след откритието на пристанището в петък, което провокира огромна реакция на службите за незабавна помощ, с присъединяване на коли за спешна помощ, полиция и гранични сили. Шокирани пасажери описаха пред The ​​Argus по какъв начин чиновник на фериботна компания е употребявал секира, с цел да си пробие път в камиона, откакто е чул обезверено боричкане от вътрешната страна. Освободените мигранти бяха увити в одеяла от фолио и бяха видяни да бъдат носени в болничното заведение.

Вътрешното министерство не уточни името на обвинявания и полицията в Съсекс не оповестява за смъртни случаи. Двама мъже бяха задържани по отношение на случая, единият беше арестуван по съмнение за контрабанда на хора, а другият по съмнение за незаконно влизане в Обединеното кралство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР