Еди Хърн нарече Дионтей Уайлдър най-надценен боксьор. Промоутърът на бокса

...
Еди Хърн нарече Дионтей Уайлдър най-надценен боксьор. Промоутърът на бокса
Коментари Харесай

42 нокаута от 43 победи! Вижте кой обяви Уайлдър за надценен

Еди Хърн назова Дионтей Уайлдър „ най-надценен боксьор ". Промоутърът на бокса е работил с някои от най-големите звезди в спорта, в това число Антъни Джошуа и Канело Алварес. Но той също си сътвори противници в бизнеса, изключително оттатък океана, тъй че не е изненада, когато сподели на DAZN: „ Кой е най-надценен войник? Дионтей Уайлдър. Причината да го споделям е, тъй като считам, че Дионтей Уайлдър е рисков нокаутьор. Защото Луис Ортис изцяло го надделя на кръга. Да Уайлдър го нокаутира, само че Ортис имаше 8:0 в рундовете. Единствената му забележителна победа в цялата му кариера е Луис Ортис. "

37-годишният Уайлдър има зашеметяващите 42 нокаута в своите 43 победи и е губил само от Тайсън Фюри. Те приключиха наедно през 2018 година, само че Фюри завоюва идващите две борби посред им в една вълнуваща трилогия.

Въпреки отхвърлянето на Уайлдър от страна на Хърн, той сега води договаряния американецът да се бие с 33-годишния Джошуа през декември в Саудитска Арабия. Представители отлетяха в Лондон за диалози и промоутърът чака договорът да бъде показан до две седмици.

Той сподели на YouTube канала на Дерек Чисора: „ Стана ужасно. Говорихме с дати, числа. Очакваме да получим публични документи през идващите 7-10 дни. Много съм уверен, че ще има пердах. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР