Е, знаем приказката - зад всеки успял мъж стои по

...
Е, знаем приказката - зад всеки успял мъж стои по
Коментари Харесай

По-усмихнати и влюбени от всякога: Бен Афлек и Дженифър Лопес отново се появиха заедно на червения килим

Е, знаем приказката - зад всеки съумял мъж стои по една съумяла жена, а ние бихме добавили, че до (почти) всяка самоуверена и усмихната жена стои по един самонадеян и ухилен мъж. И двете изказвания важат с цялостна мощ за edna от обичаните ни холивудски двойки, на която за следващ път ще обърнем особено внимание. Защото методът, който се гледат един различен, и грижата, която прозира зад всяко тяхно придвижване, е стопляща и вдъхновяваща. И просто тъй като ни харесва да ги гледаме!



Дженифър Лопес се появи с Бен Афлек на премиерата на най-новия филм, в който той взе участие с дългогодишния си другар Мат Деймън, „ Последният двубой “. Актьорът е в костюм на Ралф Лорен и не крие задоволството си от звездните кореспонденти на аления килим:

„ Много съм благополучен. Намирам се в доста благополучен стадий от моя живот. Животът е прекрасен “, с усмивка споделя Бен пред камерите.

Звездната му половинка акцентира фигурата си с изрязан топ и пола с висока цепка от сбирката на Ерве Леже 2022, завършвайки визията си със златни и бижута с чанта от алигаторски принт.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “  Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „ Последният двубой “
Впрочем нали започнахме публикацията със "зад всеки съумял мъж стои по една съумяла жена " ?

Този кадър е всичко, от което сантименталните ни души имат потребност през днешния ден:

Двойката стартира връзките си през юли 2002 година и се сгоди през ноември, само че отсрочи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 година Те анулираха годежа си през януари 2004 година, а за първи път по-късно бяха видяни дружно през април тази година. Малко преди този момент Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес приключи взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за който беше сгодена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР