е целял убийството му. Към тази позиция, на Националната следствена

...
е целял убийството му. Към тази позиция, на Националната следствена
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Много хора съжаляват, че атентатът срещу главния прокурор е неуспешен

е целял убийството му. Към тази позиция, на Националната следствена работа Борислав Сарафов се причисли в коментар пред Българска национална телевизия Ясен Тодоров , заместник-директор на Национална следствена служба. Това е позиция и на международно прочут специалист по антитероризъм, изясни Тодоров.

Разследването към този момент е в напреднала фаза , уточни той. Проверяват се всички версии. По думите на Ясен Тодоров осъществяването на атентата е много професионално. Той не удостовери, че по различен маршрут е открито друго взривно устройство, само че и не отхвърли тази информация.

Разследването е с високо равнище на конфиденциалност, означи Тодоров. Към момента няма обвинено лице , уточни зам.-директорът на Национална следствена служба.
 Бомбата за Гешев - въпросите се роят Обновена
Бомбата за Гешев - въпросите се роят

Взривяването е нож с две остриета

Взривът е задействан тъкмо, когато е минавала колата на обвинител номер едно, съобщи той. Според него подготовката е лишила месеци.

Гешев пътува за Турция, сподели още Тодоров.

Според него е понижена бдителността и има пропуски на доста места в службите. Ако Иван Гешев не се е движил с брониран автомобил, по думите му, през днешния ден Висшият правосъден съвет е щял да се събере за разкриване на процедура по избора на нов основен прокурор.
 Плевнелиев: Атентатът против Гешев е удар против сърцето на демокрацията
Плевнелиев: Атентатът против Гешев е удар против сърцето на демокрацията

По думите му е накърнена репутацията на страната и са отговорни всички политици

Личността на сегашния основен прокурор очевидно не е комфортна за доста хора, счита Ясен Тодоров. Много хора съжаляват, че атентатът е несполучлив , подлага на критика той мненията в специфичните медии. Вчера у нас се случи нещо доста ужасно, посочи заместник-директорът на Националното разследване. Върнахме се 20 години обратно, акцентира той. Версията за режисура е смешна и нелепа, уверен е Тодоров. Поръчители са хора, които дейностите на основния прокурор са засегнали, съгласно него. Няма да се сбъдне фантазията на правосъдните реформатори да бъде отхвърлен основния прокурор, счита още Ясен Тодоров.

Мит е недосегаемостта на основния прокурор, разяснява също той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР