е провокирана от редица събития - незаконното анексиране на Крим

...
е провокирана от редица събития - незаконното анексиране на Крим
Коментари Харесай

ПП-ДБ иска парламентът да осъди терористичното поведение на Русия

е предизвикана от редица събития - противозаконното анексиране на Крим през 2014 година, пълномащабната съветска инвазия в Украйна, съветските маневри в българската икономическа зона на Черно море, гърмежите в български оръжейни фабрики, за което са обвиняване шестима съветски жители, определянето ни като " неприятелска страна " от Русия, гибелта на Навални и неговото отравяне, наподобяващо отравянето на Емилиян Гебрев през 2025 година

В декларацията се предлага Народното събрание да се солидаризира с Европейския парламент (ЕП) и да удостовери определението за Руската федерация като страна, подкрепяща тероризма. Да бъдат наказани изрично политически стимулираните репресии против Алексей Навални, довели до неговата гибел, оповестиха от пресцентъра на „ Продължаваме промяната “.

 

От ПП-ДБ се афишират за започване на целеустремено изпитание за привеждане на българското законодателство в сходство с европейските и интернационалните санкционни режими против Руската федерация за ефикасното им използване на българска територия. Настояват и да се ползва опитът на сътрудниците от Европейския съюз в санкционирането на имущество и активи на Русия в юрисдикцията на България, както и за потреблението им за потребностите на възобновяване на Украйна от войната. 

ПП-ДБ оповестиха желанието си да внесат план на декларация на 21 февруари. Убийството на Навални е черен ден за демокрацията, само че убийството на Навални е и черен ден за самите руснаци, които изгубиха същински подстрекател. Същевременно обаче образецът на неговата решителност остава по-силен от всеки път. Навални приживе беше знак, в този момент е легенда, легенда, която вечно ще остане отвън контрола на Путин, обявиха от обединението в декларация, прочетена от парламентарната естрада от Никола Минчев. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР