е начело на българския футбол 16 години, което го прави

...
е начело на българския футбол 16 години, което го прави
Коментари Харесай

Какво очаква футбола ни? Михайлов - Бербатов, втора заплаха за Боби за 16 години

е отпред на българския футбол 16 години, което го прави четвъртият президент в класацията на зона УЕФА за хора на неговия пост, които са се задържали най-дълго. Пред него са единствено президентите на Албания (19,4 години), Люксембург (17,7 години) и Черна гора (17,3 години).
През по-голямата част от 5-те си мандата именитият вратар на Левски не е имал съществени проблеми, нито съществени съперници за поста му. В последните няколко години обаче това се промени, като даже му се наложи да подаде оставка в края на 2020 година (друг е въпросът, че година и половина по-късно я оттегли). Това е било първият път, в който почувства мястото си застрашено.

Михайлов завоюва неотдавна изборите на Извънредния конгрес, само че все пак на него се усети, че той надалеч не заема това непоклатимо място, което заемаше преди години. Още повече, че към този момент има действителен облик, действителна опасност за него, към която се сплотяват хората.
Бербатов влезе в битката за БФС
Разбира се, става въпрос за . За разлика от несполучливия опит на Любослав Пенев преди няколко години, Бербатов подходи по друг метод, отдели доста повече време, обкръжи се с експерти и лица, на които народът и клубовете биха имали доверие. А по-късно започнаха и обиколките по градовете.

А в освен Михайлов, само че и останалите усетиха напрежението. Неслучайно започнаха и нападките по адрес на някогашния български нападател, които идваха от доста и разнообразни страни. Бербатов не оставаше задължен. Бяхме навлезли в цикъл, в който всяка седмица от двете страни имаше престрелки (и към момента не сме излезли изцяло от него). Потвърждение, че това е вторият път, в който Михайлов почувства мястото си застрашено.
Извънредният конгрес и провеждането му пък доведоха до тъжби и неодобрение от екипа на Бербатов, които имаха съществени искания. Впоследствие излезе .
Очаква се през месец март да последва нов конгрес - постоянният. А битката в него ще бъде още по-ожесточена. Всички ние се питаме - какво чака българския футбол?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР