е един от най-атлетичните футболисти в света, а неговата физическа

...
е един от най-атлетичните футболисти в света, а неговата физическа
Коментари Харесай

"Като Роналдо е": Тайната зад невероятната форма на звезда на Ливърпул

е един от най-атлетичните футболисти в света, а неговата физическа форма е била неведнъж дискутирана от почитатели и анализатори. Дори на 36 години португалецът наподобява в съвършено положение, а тялото му по нищо не издава, че е към края на кариерата си.
Роналдо обаче не е единственият футболист, който се поддържа в толкоз забележително добра форма. Такъв състезател е и полузащитникът на Ливърпул , който също е на 36 години, само че за него се приказва доста по-рядко. Англичанинът обаче изумява с физиката си и даже е сравняван с Роналдо.
Бившият физиотерапевт на Манчестър Сити Пол Уебстър, който работи с Милнър по време на взаимния им престой на " Етихад ", съпоставя халфа точно с Роналдо. Заради метода на хранене, тренировките, възобновяване и грижата за тялото.

" Милнър е като Роналдо. Никога не съм работил с Роналдо, само че знам хора, които са. Всичко се свежда до дребните елементи, които се вършат, а те обръщат повече внимание на дребните елементи. Тук приказваме за всичко. Като стартираме от пиенето - Джеймс не допира алкохол. Храната - деликатно следи какъв брой и какво яде ", съобщи Уебстър.
" Поставя си цели - желае да бъде по-здрав и по-добре физически с всеки месец. Цялостната му настройка и вътрешната дисциплинираност... За мен не е изненада, че към момента играе. Ще продължи още няколко години ", добави още Уебстър по адрес на Милнър.
" Гледах Милнър против Челси и евентуално бе един от най-добре квалифицираните физически футболисти на терена. Той наподобява млад, наподобява здрав, евентуално има 8% мазнини в тялото или някакъв различен смахнат % ", безапелационен е Уебстър.
(любопитната история четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР