Дявол, вещица, зъл дух, призрак или полтъргайст – не всичко

...
Дявол, вещица, зъл дух, призрак или полтъргайст – не всичко
Коментари Харесай

6 признака, че в дома ви има нечисти сили

Дявол, магьосница, злобен дух, фантом или полтъргайст – не всичко това е единствено небивалица от филмите и романите на ужасите. Странно или не, доста постоянно те са част от живота ни, без даже да подозираме. Много хора, които имат паранормални качества, са сигурни в това.
„ Грешката на доста хора е, че не имат вяра в злите духове и подценяват качествата им”, споделя психоложката Верона Орлова. Всички енергийни същества в жилището ви, могат да ви донесат доста проблеми. Важно е да бъдете бдителни.
Специалисти разкриха кои са 6-те основни признака, че в дома си имате натрапен посетител.
Липса на уют
Усещате стеснение и дискомфорт в дома си. Без причина желаете да излезете от у дома, а по-късно даже нямате предпочитание да се навирате още веднъж сред тези четири стени. Роднини и другари също не бързат да ви посетят. Изнервени сте и имате много безпочвени кавги в живота си, както с близки познати, по този начин и с членовете на фамилията ви.
Страх ви е
Да стоите у вас ви е освен неприятно, само че и напряко ужасно. Имате възприятието, че чувате странни звуци, всякакви електроуреди издават звуци без причина, а през нощта като че ли усещате непознато наличие.
Изгубени движимости
Когато се опитате да намирате нещо, макар че сте сигурни къде сте го оставили, то то като че ли е пропаднало вдън земя. Понякога намирате движимостите, само че на безусловно нелогично място.
Странни сънища
Усещането за нещо извънредно не ви напуща. В сънищата ви се появяват непознати места, на които в никакъв случай не сте били, даже не сте се и сещали за тях преди. Възможно ли е някой да желае да ви каже нещо по този метод? Не забравяйте, че съзнанието е ехтене на вашата памет.
Шумове на други хора
Чувате странни звуци, глухи стъпки, шепот, смях, рев или различен чудноват тон, макар че сте сами в къщата? Може пък и да не сте сами.
Котката ви вижда нещо
Домашните любимци са извънредно чувствителни същества. Ако те се държат необичайно и стават нападателни, гледайки в празното пространство, то несъмнено имате посетители от друга действителност вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР