Дядо Коледа беше сред първите ваксинирани в новия ваксинационен център

...
Дядо Коледа беше сред първите ваксинирани в новия ваксинационен център
Коментари Харесай

Ваксинираният Дядо Коледа: Обикалям от къща на къща, разнасям подаръци затова се ваксинирам

Дядо Коледа беше измежду първите имунизирани в новия имунизационен център " Бар ЗаЗдраве ", който отвори порти тази седмица в София.

Има няколко аргументи, заради които съм задължен да се имунизирам. Първо съм в рискова група, второ съм с наднормено тегло. Обикалям от къща на къща, с цел да разпространявам дарове за децата, по тази причина се имунизирам. За да вардя и себе си, и тях. Пътувам по целия свят и няма по какъв начин без зелен документ, показа Дядо Коледа. 

Центърът отвори порти на 16 декември, а работата му ще продължи и през идната година.

Уютно място за феновете на персоналната отговорност, грижата за здравето и близките, в което умерено можеш да изпиеш чаша топъл чай, да хапнеш печени кестени и да се консултираш умерено с медицински лица. В " Бар ЗаЗдраве " можеш да зададеш всичките си въпроси, свързани с имунизациите, непосредствено на медицински консултанти – и няма да останеш без отговори.

" Бар ЗаЗдраве " се намира адрес: ул. " Шипка " 23, на единственото място, където " Наздраве! " е напълно безусловно и носи здраве освен на вас, само че и на всички, с които обичате да се забавлявате в нощна София, оповестява Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР