Двуседмичният ултиматум на жителите на Асеновград към властите са взимане

...
Двуседмичният ултиматум на жителите на Асеновград към властите са взимане
Коментари Харесай

Изтича ултиматумът на жителите на Асеновград към управляващите

Двуседмичният ултиматум на жителите на Асеновград към управляващите са взимане на ограничения против циганското принуждение изтича през днешния ден.

Довечера в общината кметът на града, депутати от Асеновград, представители на EVN България, ВиК, Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи, дирекция "Социално подкрепяне ", представители на политическите сили в Общинския съвет ще се срещнат с жители и ще отчетат подхванатото.

Обещанията, които осигуриха две седмици мир в града, се отнасят до обезпечаване на защита при тренировките на децата-гребци на язовир " 40-те извора ", възобновяване на възбраната за къпане във водоема, както и в градския шадраван, основаване на непрекъсната полицейска приемна в ромската махала "Лозница ", инспекция на адресната регистрация на жителите и срутване на противозаконните постройки.

Припомняме, че напрежението в Асеновград избухна откакто роми нападнаха локални гребци и треньорите им. Впоследствие в града бяха извършени няколко шествия против циганското принуждение.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР