Двукратният шампион в тежка категория Джордж Форман разкри, че консултира

...
Двукратният шампион в тежка категория Джордж Форман разкри, че консултира
Коментари Харесай

Джордж Форман: Дайте още един шанс на Уайлдър – той може да победи лесно Фюри

Двукратният първенец в тежка категория Джордж Форман разкри, че съветва Дионтей Уайлдър след загубата му с механически нокаут от Тайсън Фюри през февруари в MGM Grand в Лас Вегас.

Уайлдър претърпя първото проваляне в кариерата си и загуби короната си на WBC в кралската категория, откакто бе повален два пъти в нокдаун и спрян в седмия рунд.

Форман изясни, че е претърпял сходно проваляне, когато беше спрян от Мохамед Али през 1974 година по време на борбата, която вечно остана в историята на бокса като „ Тътен в джунглата “.

„ Добре си поговорих с Уайлдър, доста добре си поговорих с него. Разговаряхме, тъй като се оказах в същото състояние, когато ненадейно изгубих купата си в Африка. Само аз знам през какво минава, “ споделя Форман пред TMZ Sports.

“Той ще би трябвало да живее със загубата от Фюри, само че мога да му покажа освен по какъв начин да го направи, а и да се върне по-добър. Говорихме дълго по тези тематики. “

Джордж Форман има вяра, че Дионтей Уайлдър може да победи Тайсън Фюри с нужните корекции.

„ Не единствено да го победи, само че Уайлдър може да го направи елементарно. Дайте му още един късмет и той ще ви покаже, “ сподели Форман.

fight-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР