Двукратният републикански вицешампион по планинско бягане Иван Рълев печели петия

...
Двукратният републикански вицешампион по планинско бягане Иван Рълев печели петия
Коментари Харесай

Иван Рълев печели Игри на волята, секси тупалката Моника ще я сполети лош късмет

Двукратният републикански вицешампион по планинско тичане Иван Рълев печели петия сезон на " Игри на волята ". Тази непотвърдена информация се популяризира в обществените мрежи от няколко дни, като дружно с нея, изтече и част от сюжета, който разкрива какво ще се случи по-напред във формата.

Според информацията тримата участници, които ще доближат до финала на надпреварата са точно Иван Рълев, футболният арбитър Крум Апостолов и моделът Благо Мастагарков.

Рълев и Крум сега са в тима на Гладиаторите, а Мастагарков е при Старейшините. Неофициалната информация сочи още, че племето на Амазонките ще се разпадне, а гаджето на Мис България Теодора Мудева - Румен Радев, който сега е в племето на изгубените, въобще няма да успее да влезе в племената.

Съвсем скоро пък Виолета от Старейшините и плувецът Радо от Гладиаторите ще се причислят към племето на изгубените.

Последните девет души, които ще оцелеят в предаването ще бъдат Дунев, Рълев-1, Радо, Крум и Цвети, Момчил, Мартин, Мастагарков и Виолета, сочи още информацията.

Ще има и контузени играчи, като се твърди, че миската Моника ще напусне предаването поради здравословен проблем.

Една от оповестените в интернет пространството теории, че при последната борба ще отпадне Васил – братът на Момчил се оказа изцяло вярна. Васил взе решението непринудено да напусне играта, поради травма, а Цвети, която беше негов конкурент в борбата се върна в племето на Гладиаторите.

Тепърва ще стане ясно дали останалите оповестени прогнози дават отговор на истината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР