Двукратната медалистка от Олимпийски игри и петкратна световна шампионка по

...
Двукратната медалистка от Олимпийски игри и петкратна световна шампионка по
Коментари Харесай

Георги Илиев бе отличен със специална награда за дълголетие

Двукратната медалистка от Олимпийски игри и петкратна международна шампионка по спортна пукотевица - Весела Лечева връчи специфична премия "Постижение за историята " за поставилия връх по най-вече изиграни мачове в елита на българския футбол - Георги Илиев. Весела Лечева е основателка на "Дакс Медия ", която има правата и провежда анкетата "Футболист на годината " дружно с Българската асоциация на спортните публицисти.

Специалният приз на Лечева на 59-ата гала бе за обявилия отдръпването си от футбола като рекордьор футболист на Черно море, ЦСКА и Локомотив Пловдив. През 2019 година с екипа на "черно-белите " Георги Илиев усъвършенства един от знаковите върхове в историята на българския футбол. А в неповторимата кристална премия е вградено 3D лого на "Футболист на годината " дружно с измерението на голямото достижение на полузащитника - 461 изиграни мача в българския хайлайф.

Георги Илиев бе възпрепятстван да вземе персонално премията си. Тя бе получена от президента на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР