Двукратна световна шампионка по художествена гимнастика за 2019 година Екатерина

...
Двукратна световна шампионка по художествена гимнастика за 2019 година Екатерина
Коментари Харесай

Селезньова е преболедувала коронавируса

Двукратна международна шампионка по художествена гимнастика за 2019 година Екатерина Селезньова не е в оптимална форма, защото е преболедувала ковид. Това заяви пред ТАСС старши треньорът на съветския народен тим по художествена гимнастика и президент на съветската федерация Ирина Винер-Усманова.

На шампионата на планетата през 2019 година в Баку Селезньова завоюва злато отборно и на финала на обръч. На интернационалния онлайн шампионат, който ще завърши по-късно през днешния ден, тя досега е четвърта в многобой със общ брой от 99.300 точки. Селезньова отстъпва на Дина Аверина (106.85), Арина Аверина (106.65) и Лала Крамаренко (101.9).

" Катя беше болна от КОВИД-19. За страдание тя тренира не в базата в Новогорск, а се приготвя с майка си, която е неин персонален треньор. По фамилни аргументи майка й не може да пристигна в базата. Катя към момента не е влезнала във форма, само че някои от съчетанията й са страхотни, в частност топката. Мисля, че тя ще влезе във форма и всичко ще се оправи ", сподели Винер-Усманова.

Според разпоредбите на шампионата на подиума в самостоятелния многобой може да има не повече от две гимнастички от страна и не повече от една на финалите. В конкуренцията вземат участие гимнастички от Русия, Узбекистан, Швейцария, Сърбия, Франция, Латвия, България, Италия и Финландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР