Двубоят бе добър за феновете, които видяха четири гола. Съжалявам,

...
Двубоят бе добър за феновете, които видяха четири гола. Съжалявам,
Коментари Харесай

Роман Прохазка: Трябваше да сме по-концентрирани, след като поведохме


„ Двубоят бе добър за почитателите, които видяха четири гола. Съжалявам, че не победихме, само че продължаваме напред. След като вкарахме първия гол трябваше да бъдем по-концентрирани и мисля, че там допуснахме неточност. Все отново през второто полувреме успяхме да изравним, като имахме и обстановки да стигнем до успеха. “ Това съобщи един от водачите на Левски Роман Прохазка след равенството 2:2 в дербито с ЦСКА-София, съобщи кореспондент на БГНЕС. Именно словашкият халф на „ сините “ вкара изравнителното попадение за своя отбор в 61-ата минута.

„ Според мен равният резултат е обективен. Нито един от тимовете не съумя да надиграе другия, тъй че равенството е заслужено. На полувремето Делио Роси ни сподели, че би трябвало да променим някои неща в тактически проект и се видя, че играхме по-добре.

Прохазка не пропусна да отличи и страхотната атмосфера, която сътвориха почитателите по трибуните на Националния стадион „ Васил Левски “. Благодаря на всички наши последователи, които пристигнаха да ни поддържат на мача и се надявам да не престават по същия метод. Доволен съм, че се разписах, защото не бях вкарвал от дълго време и мисля, че това ще е доста добре за моето самочувствие “, разяснява още той.

Своето мнение за мача даде и опорният полузащитник на Левски Васил Панайотов, който не скри разочарованието си от това, че неговият отбор не е стигнал до трите точки. „ Не съм удовлетворен от резултата, тъй като ние искахме да победим. Започнахме добре, само че по-късно сякаш се дръпнахме малко обратно и допуснахме два гола. Впоследствие ще проучваме къде сме сбъркали. Мисля, че допуснахме групови неточности и при двата гола на противника. Жалко е, че не успяхме да зарадваме нашите почитатели, само че най-малко радостното е, че през второто полувреме излязохме пределно стимулирани, вкарахме гол и опитахме да стигнем до успеха, само че не се получи “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР