Двойно повече общински съветници имаме от ППДБ. Вече имаме нова

...
Двойно повече общински съветници имаме от ППДБ. Вече имаме нова
Коментари Харесай

Борисов: Новата проруска сглобка е вече огласена

Двойно повече общински съветници имаме от ППДБ. Вече имаме нова сглобка. Това са партиите, които поддържат Русия и Путин. На първо място – Политическа партия, на второ – Възраждане.

На първия тур бяхме на всички места първи, в този момент се сплотиха Политическа партия, Възраждане и Българска социалистическа партия, в случай че загубихме някъде, загубихме от обединения.

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Пловдив тази нощ.

Ограмни пари на мутри и групировки против нас, сглобки с Възраждане и Българска социалистическа партия, а Петков желае да си приказваме в сряда за данъчни закони и какво ли не. Затова е ниска изборната интензивност, тъй като хората не понасят двуличие.

Има прелестна коалиция сега сред Политическа партия, Възраждане и Демократична България, и това ще бъде персонално от мен огласено. И към този момент към го направил пред всичките ни западни сътрудници.

Колегите от Движение за права и свободи да си избират дали на евроатлантическата страна ще стоят, или на пропутинската сглобка, продължи Борисов.

Ние имаме дори есемесите, които са си пращали във Варна Политическа партия и Възраждане, сподели той.

Нше с Пепетата и Дебетата не знаем какво вършим. Другите знаят какво вършат. Там, където губим, губим от обединения, в които Политическа партия и Демократична България играят с Българска социалистическа партия и Възраждане.

Ние нашия резултат сме си го изкарали. Но разгадавам на Христо Иванов и на Атанас Атанасов, тъй като техните гласоподаватели са умни хора и не знам по какъв начин на тях ще им изясняват резултатите и по какъв начин ще им изясняват обединенията.

Така както в провинцията си ги вършат, по този начин може да си ги вършат и на централно равнище, само че дано им го обяснят.

Избирателите го виждат, вижда, че си приказваме за евроатлантически полезности, а нищо не се прави. Че кой ще ни смени ориентацията – от НАТО, от Европейски Съюз? Никой! Но хората желаят резултати, желаят работа, сподели Борисов.

Аз съм признателен на гласоподавателите ни, че три години мачкан ГЕРБ отново печели. А техните гласоподаватели виждат какви милиарди за Лукойл дават, а бензинът се подвига трета година. Да им го обяснят на тях за какво го вършат, сподели още Бойко Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР