Двойната брадичка е козметичен дефект, който може да понижи самочувствието

...
Двойната брадичка е козметичен дефект, който може да понижи самочувствието
Коментари Харесай

Как да намалите двойната брадичка

Двойната брадичка е козметичен недостатък, който може да намали самочувствието ви. Никой не би желал да има двойна брадичка, която да е забележима даже в умерено положение, когато не сте опрели брадата си към шията. Тази зона е по-бедна на мастни жлези и мускули, което значи, че е по-малко податлива на въздействие, само че не е невероятно да противодействате на увисването ѝ, написа az-jenata.bg.

Как да постигнете по-стегната линия на челюстта и да намалите двойната брадичка?

Поддържайте добра хидратация

Кожата на брадичката и шията, както и зоната под челюстта, не са богато снабдени с мастни жлези. Това прави тази област по-суха. За да бъде по-стегната и еластична, не пропускайте да хидратирате добре тази зона. Нанасяйте хидратиращи и овлажняващи артикули заран и вечер, като масажирате и втривате за по-добро навлизане.

Сок от целина

Целината е безпаричен на калории зарзават, само че богат на антиоксиданти, фибри и вода. Това го прави прелестен за намаляване и в същото време поддържане на тялото и кожата. Сокът от целина оказва помощ за детоксикацията на тялото и кожата, за удължение на ситостта без довнасяне на непотребни калории. Това способства за редуцирането на тежестта.

Можете да приложите и пасирана целина върху двойната брадичка, да я оставите да подейства 10 минути, след което да изплакнете. Повтаряйте това 5 пъти седмично за детокс на кожата, стягане и локално надълбоко хидратиране.

Нанасяйте слънцезащитен крем

Защитата от слънчевите лъчи е значима част от битката със стареенето и увисването на кожата, в това число под брадичката и шията. Не забравяйте да употребявате слънцезащита всеки ден от годината.

Използвайте кафе

Кафето понижава подпухналостта на кожата, в това число на брадичката. Пиенето на кафе има диуретичен резултат, което извежда непотребната вода от тялото. Можете да си извършите и скраб с кафе, благодарение на който да дренирате и подхраните кожата в тази зона.

Смесете 2 супени лъжици наслойка от кафе, 1 супена лъжица масло от гроздови семки, 1 белтък. Разбийте сместа доста добре, до момента в който се смеси и нанесете с масажиращи придвижвания в тази зона. Оставете да подейства 15 минути и изплакнете. Правете тази маска 3-4 пъти седмично.

Краставица

Краставицата също има свойството да понижава отока, да извежда непотребните течности от организма, да хидратира и да се бори с възпаленията. Похапвайте краставици постоянно. А можете да си извършите и маска с краставици срещу двойна брадичка. За задачата просто смелете половин краставица с пасатор. Може да добавите и 1-2 кубчета лед в блендера. Нанесете маската с масажиращи придвижвания за няколко минути. След това оставете да подейства за още 20 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР