Двойката сключи брак в Портофино, Италия в неделя. На церемонията

...
Двойката сключи брак в Портофино, Италия в неделя. На церемонията
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян и Травис Баркър и поредната им сватба, този път в Италия

Двойката подписа брак в Портофино, Италия в неделя. На церемонията участваха фамилията и най-близките им другари, написа списание People.

Младоженците се ожениха в L’Olivetta, вила, благосъстоятелност на Dolce & Gabbana в Портофино, Италия в неделя, заобиколени от най-близките си другари и фамилията.

Малко откакто сподели „ Да “, Кардашиян показа поредност от фотоси от сватбената им гала, като написа под тях „ щастливи до края на живота си “.

43-годишната Кортни носеше поръчкова бяла мини рокля с корсет с дълъг трагичен воал, а 46-годишният Травис облече грациозен черен костюм. И двамата се довериха на Dolce & Gabbana.

Преди сватбата им в Италия двамата младоженци бяха видяни на разходка с  лодка, наслаждавайки се на слънцето преди огромния и трогателен  ден.

Те също по този начин организираха „ първокласна “ вечеря, в която приветстват гостите в Ristorante Puny, където гостите се любуваха на  домашно приготвени тестени произведения, лаврак и други изискани ястия,  показа източник пред PEOPLE. Съботните празненства включваха посещаване на абатството Сан Фрутуозо за специфичен обяд. Същата вечер гостите се любуваха на вечеря и танци до късно през нощта във Вила Сан Бартоломео, част от комплекса от парцели Dolce & Gabbana.

Само няколко дни преди да дойде в Италия, сестрата на Ким се омъжи законно за Баркър в Санта Барбара, Калифорния, като участваха няколко близки другари и членове на фамилията, в това число бащата на младоженеца, Ранди Баркър, и бабата на булката, Мери Джо „ MJ “ Кембъл.

„ Те трябваше да се оженят първо законно преди огромната си италианска женитба, която предстоеше скоро “, сподели вътрешен източник пред PEOPLE. „ Всички детайлности към сватбата са подготвени и цялото семейство, в това число всички деца, са доста разчувствани. “

Баркър и Кардашиан преди този момент споделиха няколко фотоси от сватбата си в Санта Барбара в Instagram, в това число кадър по какъв начин вървят надолу по стълбите на правосъдната палата, държейки ръцете си, до момента в който театралничат, както и като се целуват, а на заден кадър се вижда кабриолета, пред който театралничат.

В неотдавнашен епизод на реалити предаването на семейството „ The Kardashians “, Кардашиян и Баркър се любуваха на фамилна вечеря с децата си, до момента в който риалити звездата изрази щастието си с тяхното смесено семейство.

Кардашиян има двама синовете Мейсън на 12 и Рейн на 7, както и щерка Пенелопе, на 9 години от  бившия си сътрудник Скот Дисик. Баркър има наследник Ландън, на 18 години, и щерка Алабама, на 16 от някогашната брачна половинка Шана Моуклер. Той също по този начин остава непосредствен с 23-годишната доведена щерка Атиана.

„ Колкото повече деца, толкоз по-весело. Има повече хора за обичане “, сподели Кардашиян в изповед. „ Аз съм в действителност близка с децата на Травис и ги обичам и това е прелестно нещо “, споделя още тя. „ Травис е в действителност необикновен татко. Това е една от аргументите да се влюбя в него. Той е доста, доста толерантен “, добави тя. „ Мисля, че защото всички се познаваме, това улеснява обединяването на фамилиите ни. Това е всичко, което в миналото съм желала. “

През април двойката имаше „ подготвителна женитба “, на която участва  имитаторът на Елвис Пресли, който ръководеше церемонията в Лас Вегас след церемонията „ Грами “ тази година година

Кардашиян и Баркър се сгодиха през октомври 2021 година на плажа в Монтесито, Калифорния.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР