Двойка изостави бебето си на гишето за регистрация на летището

...
Двойка изостави бебето си на гишето за регистрация на летището
Коментари Харесай

Родители изоставиха бебето си на летище в Израел

Двойка изостави бебето си на гишето за регистрация на летището в Тел Авив, Израел. Родителите просто оставили невръстното си дете единствено, като отказали да му купят билет, написа, базирайки се на " Jerusalem Post “.

Мъжът и дамата, които са с белгийски паспорти, бяха арестувани от полицията в Тел Авив. Охранителните камери ги снимали да влизат в летището. Те се пробвали да се качат на полет от Тел Авив до Брюксел,отказали да купят билет за бебето си и го оставили.

Персоналът на летището забелязал случилото се и се свързал с полицията, която разкрила родителите и ги отвела за разпит.Мениджърът на гишето на самолетната компания сподели пред " Jerusalem Post “, че целият личен състав е бил шокиран: " Никога не сме виждали нещо сходно. Не можехме да повярваме на това, което виждаме. “

Говорител на " Ryanair " съобщи: " Тези пасажери, пътуващи от Тел Авив за Брюксел (31 януари), се явиха на чек-ин без билет за бебето си. След това са траяли към защитата, оставяйки бебето на регистрацията. “

Според уеб страницата на „ Ryanair “ " бебета могат да бъдат включени в резервация за полет по време на процеса на онлайн резервация ". При обмисляне на пътешестване с бебе, на уеб страницата се появява известие, в което се показва, че има такса от 25 евро за всеки еднопосочен полет, който бебето прави, до момента в който седи в скута на възрастен. Ако възрастните желаят бебето да пътува със столче за кола, би трябвало да се заплати настрана за седалка.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР