Двойка голи любители на слънчевите бани, наврели се в храсталаци,

...
Двойка голи любители на слънчевите бани, наврели се в храсталаци,
Коментари Харесай

Елен гони голи австралийци сред храсталаци, полицията ги глобява 760 долара

Двойка голи фенове на слънчевите бани, наврели се в шубраци, откакто били " подплашени " от елен, бяха избавени и неотложно санкционирани за нарушение на разпоредбите за, заяви австралийската полиция, Агенция Франс Прес.

Полицията заяви, че мъжете са пекли на далечен плаж на юг от Сидни, преди да избягат в Кралския народен парк, с цел да се спасят от животното.

Спешните служби почнали наземно и въздушно търсене, откакто изгубеното дуо се обадило за помощ малко след залез слънце в неделя. 30-годишен мъж " гол и носещ раница " е открит пръв на пешеходна пътека. По-късно е открит и отчасти облечен 49-годишен.

„ Трудно е да се ползват закони върху идиоти “, съобщи комисарят на държавната полиция в Нов Южен Уелс Мик Фулър. " Но явно хората, като напущат дома си без подобаваща причина.. и по-късно се губят в националния парк, са изложени на риск и отклоняват значими запаси от здравния бранш, по тази причина мисля, че би трябвало да се смутят. "

Мъжете са санкционирани със 760 щатски $ за нарушение на заповедите за стоене у дома, пътувайки отвън Сидни, който сега е блокиран, с цел да ограничи възходящото огнище на Covid-19. Те са измежду над 40 души, санкционирани за нарушение на здравните правила в щата Нов Южен Уелс в неделя, заяви полицията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР